BIST 10.181
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.393,16
HABER /  SPOR

Saran Yıldırımdan hesap soracak

Fenerbahçe'den ihraç edilen Sadettin Saran başkan Aziz Yıldırım'dan hesap sormaya hazırlanıyor.

Abone ol

Fenerbahçe'den ihraç edilen Saadettin Bu kararı veren herkesten hesap soracağını söylerken "İçimdeki Fenerbaheçe sevgisini kimse bitiremez" dedi.

Saran yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

24 Şubat Cumartesi günü, Fenerbahçe Haysiyet Divanı’nın hakkımda aldığı kesin ihraç kararını derin bir üzüntü ile öğrendim. 4 yıl önce gerçekleştirdiğim bir transferde bir usul hatası yaptığım gibi traji-komik ve tüzüğe aykırı bir gerekçeyle haysiyet divanına sevk edilip, ihraç edilmemim bana olduğu kadar tüm Fenerbahçe camiasına yapılmış bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. 

Cumhuriyetimizin en köklü spor kluplerinden biri olan Fenerbahçe hiç kimsenin tekelinde olamaz! 100. yılda tüm Fenerbahçeliler Avrupa’da başarı ve dünya kulübü olmayı beklerken, işi hırsa ve yok etmeye dönüştürmüş bir başkanı anlamak mümkün değildir. Sayın Başkana muhalif olan kişileri hedef alan yok etme girişiminin bu boyutlara gelmesinin, son derece endişe verici olduğunu düşünüyorum.

Bana yapılmak istenen bu yok etme girişimine karşı, yargıda hakkımı arayıp, sorumlulardan hesap soracağımdan ve Fenerbahçe’me hizmet yarışında var gücümle çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.