BIST 10.259
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.412,00
HABER /  DÜNYA

Japon balığını canlı canlı yuttu (video)

Evcil hayvan satan dükkandan satın aldığı japon balığını canlı canlı yuttu. Görüntüleri de herkese izlettirdi.

Abone ol

İngiltere'de, evcil hayvanlar ve ihtiyaçlarının satıldığı bir dükkandan satın aldığı japon balığını canlı canlı yutarken çekilen görüntüleri Facebook sayfasında yayınlayan genç gözaltına alındı. Merhametsiz gencin suçlu bulunması durumunda 20 bin sterlin yani 48 bin TL para ya da 6 ay hapis cezasına çarptırılabileceği belirtiliyor.

Ülkenin kuzeydoğusundaki Newton Aycliffe bölgesinde yaiayan 30 yaşındaki Chris Caswell, evcil hayvanlar ve ihtiyaçlarının satıldığı bir dükkandan 1.99 sterline (yaklaşık 5 TL) satın aldığı japon balığını canlı canlı yuttarken çekilen görüntüleri Facebook sayfasında yayınlayınca, hayvana zulmü suçuyla gözaltına alındı.

Görüntülerde, çatı tamircisi Carwell, evcil hayvanlar ve ihtiyaçlarının satıldığı bir dükkandan satın aldığı japon balığını suyla doldurduğu bir bardağın içine koyuyor. Sonra da canlı japon balığını suyla birlikte yuyarak hızla uzaklaşıyor.

:   Etiket:



HAYVANSEVERMİŞ

Geçtiğimiz gün hayvan zulmü suçuyla polis tarafından gözaltına alınan Carwell, polis merkezindeki ifadesinde hayvansever olduğunu ve olay sırasında ise alkollü olduğunu savundu.