BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,72
ALTIN 2.407,62
HABER /  GÜNCEL

TAYAD üyelerine taşlı sopalı saldırı

Tutuklu Hükümlü Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Bolu'da taşlı sopalı saldırıya uğradı.

Abone ol

Cezaevlerinde uygulanan tecridin kaldırılması için Ankara'ya yürüyen Tutuklu Hükümlü Aileleri Yardımlaşma Derneği (TAYAD) üyeleri, Bolu'da bir grubun saldırısına uğradı.

TAYAD üyesi yaklaşık 10 kişilik grup, ''Cezaevlerinde sohbet hakkı uygulansın, tecrit uygulaması kaldırılsın'' yazılı yelekler giyerek, İstanbul'dan Ankara'ya gitmek üzere yola çıkmışlardı. Dün gece Bolu Dağı'nda konaklayan TAYAD üyesi grup, bugün sabah erken saatlerde Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.

POLİS MÜDAHALESİ İLE OLAY BÜYÜMEDİ

D-100 karayolu üzerinden Ankara'ya giden TAYAD üyelerine Bolu kent merkezi yakınlarında bir grup saldırmak istedi. Polisin müdahalesi ile olay büyümeden önlendi. Yollarına devam eden gruba bu kez Sanayi Kavşağı'nda saldırı oldu.

Polis ile saldırı girişiminde bulunanlar arasında arbede yaşandı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polisin müdahalesi ile olay yatıştırılırken, 2 kişi gözaltına alındı.

Polisin geniş güvenlik önlemleri altında yürüyüşlerine devam eden TAYAD'lı aileler Bolu Komando Tugayı önünden geçerken askerler önlem aldı. TAYAD'lı ailelerin Ankara yürüyüşü, polisin geniş güvenlik önlemleri altında gergin bir şekilde devam ediyor.