BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Meslek edindirme kurslarına büyük ilgi

Yenimahalle Belediyesi'nin Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, yeni döneme hazır hale geldi.

Abone ol

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, aile bütçesine katkıda bulunmak ve insanların vizyonlarını genişletip meslek sahibi olabilmeleri için bu kursların çok büyük bir adım olduğunu belirtti.

Yenimahalle Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda düzenlediği YENİMEK kurslarında 48 branşta, kursiyerlere eğitim verileceğini kaydeden Yaşar, "YENİMEK kurslarının Ankara'da en çok kursiyer başvurusu yapılan kurs merkezi olduğunun altını çizdi ve bu nedenle bu kurslarımız her geçen yıl artarak ve gelişerek devam edecek" dedi.

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen kursların, özellikle yepyeni meslekler öğrenerek, ufkunu genişletmek isteyenler için son derece yararlı olacağını belirten Başkan Yaşar, tüm vatandaşları kurslara kayıt olmaya çağırdı.

Kayıtların Karşıyaka Kültür Sanat Merkezi, Şentepe Kültür Sanat Merkezi, Batıkent Kültür Sanat Merkezi, Çayyolu Kültür Sanat Merkezi, Serhat Kültür Sanat Merkezi, Türkkonut Kültür Sanat Merkezi, Gazi Kültür Sanat Merkezi, ADD Batıkent Kültür Sanat Merkezi ve Batıkent Semt Birimi Kurs Merkezi'ne yaptırıldığı bildirildi. Detaylı bilginin www.yenimahalle.bel.tr veya www.yenimek.com adreslerinden alınabilineceği kaydedildi.