BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.470,25
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Jaguar Türkiye’nin sitesi güncellendi

Jaguar Türkiye’nin web sitesi Hiperaktif İnternet Ajansı yaratıcılığı ile hizmete sunuldu.

Abone ol

Jaguar Türkiye web sitesi, “Jaguar global web sitesi”nin genel kurumsal ve teknik yaklaşımları benimsenerek, Hiperaktif tecrübesi ile yerelleştirildi. www.jaguarturkey.com; Jaguar’ın her modelinin teknik özelliklerinden, iç ve dış donanımlarına varana dek tüm ayrıntıyı kullanıcılara doğru şekilde ileten, dinamik ve yenilikçi bir vizyon çerçevesinde hazırlandı. Jaguar müşterileri, müşteri adayları ve lüks otomobil tutkunları için kapsamlı bir içeriğe sahip olan site ile Jaguar severlerin tek bir adreste buluşturulması amaçlandı.

 

Jaguar marka tüm modeller hakkında detaylı bilgiler içermesinin yanı sıra zengin görsel içeriği ile de Jaguar meraklılarına hitap eden web sitesinde, mevcut kampanyaların ziyaretçilerle paylaşılması da hedefleniyor.

 

Sitede otomobil modellerinin iç ve dış görünüm özelliklerini yansıtan geniş bir “Foto Galeri” bölümü yer alıyor. Tüm teknolojik donanımların fotoğraflarıyla ayrıntılı bir şekilde açıklandığı “Otomobiller” kategorisinde performans ve güvenliğe ilişkin kapsamlı bilgiler de bulunuyor. Jaguar kalite standartlarının sunulduğu bölümde ise üretim sürecindeki çalışmalar ile test ve kontrol aşamalarına ulaşılabiliyor.

 

Jaguar Türkiye’nin web sitesinde yer alan “Kendi Jaguar’ını Oluştur” bölümünden ise kişisel tercih ve beğeniler doğrultusunda seçim yapmak mümkün. Kullanıcıların, Jaguar sahiplerine verilen tüm özel hizmetler ve çeşitli bilgiler hakkında aydınlatıldığı web sitesinde ayrıca “Avrupa Acil Yol Yardımı” bölümü ile ilgili kapsamlı bilgi sunuluyor.

 

Jaguar sahibi olmak isteyenler için rehber niteliği de taşıyan site, dünyada ve Türkiye’deki tüm bayileri tüketicilere sunmakla birlikte; birçok finans ve sigorta planının bulunduğu “Jaguar Finans”ın web sitesine yönlendirme sağlıyor.

 

Jaguar ve Ortaklar Otomotiv hakkında kurumsal bilgiler içeren www.jaguarturkey.com ’da,  markanın “Çevresel ve Sosyal Sorumluluk” raporları da yer alıyor.


Daha önce Saint–Gobain Türkiye, Unilever Global Network (Harmony) gibi global projeleri yerelleştiren ve üreten, bu alanda deneyim sahibi olan Hiperaktif, Jaguar Türkiye web sitesini, marka ile özdeşleşen bir kalitede tamamladı. Hiperaktif İnternet Ajansı, Türkiye’nin tam donanımlı ilk internet ajansı olarak 1997 yılından beri faaliyet gösteriyor. Dijital ve mobil medya platformalarına yönelik iletişim tasarımları ve projeleri geliştiren Hiperaktif, iletişim sektörü ve new media konusunda deneyimli ekibiyle, kreatif, stratejik ve teknik anlamda entegre interaktif hizmetler sunuyor.