BIST 10.046
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.412,12
HABER /  MAGAZİN

Jackson yine mezardan çıkartılıyor

Michael Jackson öleli 1.5 ay oldu ama tartışmalar bitmedi. Ünlü popçunun cesedi bir kez daha masaya yatırılacak.

Abone ol

Gecen Haziran ayında hayatını kaybeden ünlü popçu Michael Jackson'ın annesi Katherine Jackson, oğlunun cinayete kurban gitmiş olabileceğini belirterek, ölüm nedeninin aydınlanması için ünlü yıldıza üçüncü kez otopsi yapılmasını istedi. Talep doğrultusunda yeni otopsi bu hafta sonu gerçekleştirilecek.

New York Post'un haberine göre, Katherine Jackson, oğlunun kasten öldürüldüğünü öne sürerek, bunu yapanların bedelini ödemesi gerektiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturmayı halen sürdüren Los Angeles Savcılığı, 25 Haziran'da hayatını kaybeden ünlü yıldızın ölüm nedeni hakkında halen resmi bir rapor açıklayamadı.

Ancak otopsiyi gerçekleştiren adli tıp yetkilileri, ünlü yıldızın bedeninde sürekli ağrı kesici kullanmasından dolayı aşırı miktarda ağrı kesici ilaçlar bulunduğunu açıklamışlardı.

Yetkililer, bu bulgulara bakarak, olayda cinayet ihtimalinin düşük olduğu sonucuna varmışlardı. Buna karşılık, “ihmale bağlı ölüme yol açma" ihtimali halen mevcut görünüyor.

Ancak New York Post'a göre, ikinci otopsiden de tatmin olmayan anne Jackson, doğru sonuç alınıncaya kadar yeni patologlar bulunmasını ve otopsinin yeniden gerçekleştirilmesini istedi.

Kaynaklar, üçüncü otopsinin bu hafta sonu, gizli tutulan bir yerde gerçekleştirileceğini duyurdu. Üçüncü otopsi, ünlü pop yıldızından alınan kan ve diğer vücut örnekleri üzerinde gerçekleştirilecek.

Michael Jackson'ın üç çocuğunun velayetini alan anne Katherine Jackson, ünlü yıldızın mirasını da yönetme hakkına da sahip bulunuyor