BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Maccabiyi avlayacak 11 aslan

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bugün rakibini eleyerek, play-off turuna kalmak istiyor.

Abone ol

İlk maçta rakibini deplasmanda 4-1 yenen Sarı-Kırmızılılar, Ali Sami Yen'deki karşılaşmaya oldukça rahat çıkacak.

Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bugün Netanya'yı konuk edecek olan G.Saray'da yeni sezonun kilit oyuncuları belli oldu. Teknik Direktör Frank Rijkaard, bu görevi Arda Turan ve Elano'ya verdiğini açıkladı.

ELANO NEDEN YOK?

Hollandalı teknik adam, Keita'nın hazır olduğunu, ancak yeni transfer Elano Blumer'in antrenman eksiği bulunduğunu belirterek, bu iki oyuncu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Elano aramıza yeni katıldı. Gelmeden önce Manchester City'de sadece iki antrenmana çıkmış. Bu antrenman sayısı bizim için yeterli değil. O yüzden kendisi şu an özel bir antrenman programıyla çalışıyor. Biraz hazırlanma zamanına ihtiyacı var. Galatasaray'da oynamak için biraz hazırlık dönemini geçirmesi lazım. Keita, Elano'nun biraz önünde. Çünkü uzun zamandır takımla birlikte çalışıyor. Takımla beraber maç yapma fırsatı da buldu. O yüzden kadroda olacak ve oynama şansı var.''

Yapılan transferlerden sonra uygulamak istediği sistemde bir değişiklik olup olmayacağına dair bir soruya, Rijkaard, "Sistemimize baktığımız zaman bugüne kadar tek ve çift ön liberolu da oynadık. Yani buradan çıkartacağımız sonuç, demek ki oyuncularımız bu kaliteye sahip. 4-3-3 oynamamız ya da taktiğin değişmesi onlar için sürpriz olmayacaktır.'' cevabını verdi.

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Emre Güngör, Servet, Alparslan, Barış, Ayhan, Arda, Keita, Baros, Serdar

M.NETANYA: Lifshitz, Fransman, Maabi, Saban, Ogani, Gazal, Menashe, Magharbeh, Cohen, Sabaa, Yampolsky

STAT: Ali Sami Yen

HAKEM: Michael Leslie Dean (İngiltere)

SAAT: 21.00

YAYIN: D Smart