BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.400,35
HABER /  SPOR

İşte Fenerbahçenin muhtemel 11i

Fenerbahçe, bugün UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Macar ekibi Honved ile karşılaşıyor.

Abone ol

Kadıköy'de rakibini 5-1 yenerek turu büyük ölçüde garantileyen Sarı-Lacivertliler, Budapeşte'deki maçı da kazanıp play-off'a çıkmayı hedefliyor.

MAÇ SEYİRCİSİZ

Jozsef Bozsik Stadyumu'nda yapılacak karşılaşma ise Honved'in geçen sezon Sturm Graz ile kendi sahasında yaptığı maçta çıkan olaylardan dolayı ceza alması nedeniyle seyircisiz oynanacak. Saat 21.00'den itibaren ATV'den canlı yayınlanacak olan maçı Belçika Futbol Federasyonu'ndan Paul Allaerts yönetecek.

Dün öğle saatlerinde özel bir uçakla Budapeşte'ye giden 19 kişilik Sarı-Lacivertli kafilede üst adalesinde çekme tespit edilen Mehmet Topuz'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Semih Şentürk, Emre Belözoğlu ve Roberto Carlos yer almadı. Teknik Direktör Christoph Daum'un özellikle hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz, Semih ve Emre'yi Denizlispor maçı öncesi riske etmek istemediği için kadroya almadığı bildirildi.

Bu arada F.Bahçe, Honved takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Maçın oynanacağı Jozsef Bozsik Stadı'ndaki çalışmada sakatlığı bulunan Gökhan Gönül takımdan ayrı koşu yaptı. İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın doğumgünü nedeniyle idman futbolcuların alkışlarıyla başladı. Öte yandan sportif direktör Aykut Kocaman sakatlığı süren Edu'nun takımda kalma ihtimalinin yüzde 50 olduğunu söyledi.

HONVED: Nemeth, Vukmir, Debreceni, Botis, Pastva, Hrepka, Benjamin, Hidi, Hajdu, Macko, Abraham

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Önder, Vederson, Selçuk, Cristian, Dos Santos, Kazım, Alex, Güiza

STAT: Jozsef Bozsik HAKEM: Paul Allaerts (Belçika) SAAT: 21.00 YAYIN: ATV ZAMAN