BIST 10.006
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.440,04
HABER /  MAGAZİN

Jackson ilahi mi söylüyor?

İnternette bir şarkı tıklanma rekorları kırıyor. "Allahu ekber, Allahu rahim" sözlerinin geçtiği şarkıyı Jackson mu söylüyor? Dinleyin!

Abone ol

İNTERNETHABER

Jackson'un ölümünün ardından internette gizemli bir klip dolaşıyor. "Give thanks to Allah" (Allah'a şükret) isimli şarkının Michael Jackson tarafından söylendiği iddia ediliyor. Ancak bu şarkının onun tarafından söylenmediği her Michael Jackson hayranı tarafından hemen anlaşılıyor.

'Michael Jackson müslüman mı oldu?" tartışmaları sadece Türkiye'de değil tüm dünyada yıllardır tartışılır. Ama bu konuda Jackson net bir açıklama yapmadı. Organizatör Ahmet San Jackson'ın müslümanlığı konusunda hem kendisine hem abisine soru sorduğunu ama teyit ettiremediğini söylemişti. Ancak San olumsuz yanıt almadığını da sözlerine eklemişti.

İnternette tıklanma rekorları kıran, Michael Jackson'un söylediği iddia edilen ve içinde "Allahu Rahim Allahu ekber" sözleri geçen şarkının da bu tartışmaları alevlendirmek için konulduğu sanılıyor.

Şarkıyı Jackson'un söyleyip söylemediğini anlamak ise basit. Önce o şarkıyı dinleyin, ardından da Billie Jean'i... Farkı hemen fark edeceksiniz...

İŞTE MİCHAEL'İN SÖYLEDİĞİ İDDİA EDİLEN O ŞARKI



VE BİR JACKSON KLASİĞİ: BİLLIE JEAN

 
[PAGE]