BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.418,41
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de jandarmaya roketatarlı saldırı

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde Jandarma Karakol Komutanlığı'na teröristlerce saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı.

Abone ol

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde jandarma karakoluna dün akşam saatlerinde roketatarlı saldırı düzenlendi. Roketatarın İlçenin yüksek bir yerinden atıldığını söyleyen İzmir Valisi Mustafa Toprak, saldırıda karakolun hedef alındığını; ancak roketin bir evin duvarına isabet ettiğini söyledi.

Kemalpaşa Caddesi Soğukpınar Mahallesi'nde bulunan Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığına, teröristler tarafından roketatarlı saldırı gerçekleştirildi. Roket, jandarma karakol binasının yanında bulunan binaya isabet etti.

Olayda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken, roketin isabet ettiği binada hasar meydana geldi.

VALİ TOPRAK'TAN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Mustafa Toprak, jandarma karakolunu hedef alan roketatarlı saldırıyla ilgili konuştu. Saldırının saat 18.00 (dün) sıralarında meydana geldiğini bildiren Toprak, atılan cismin bir duvara isabet ettiğini söyledi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığını aktaran Toprak, “Olayda ölü ve yaralı yok. Kemalpaşa’nın yüksek bir noktasından atılan ve roket olduğu düşünülen patlayıcıyla karakol hedef alınmış; ancak evin duvarına isabet etmiş. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı” şeklinde konuştu.