BIST 9.947
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.430,15
HABER /  MEDYA

Tuğba Özay kimdir? Survivor'ın laz kızı bir çıldırdı ki...

Survivor Tuğba Özay kimdir ve aslen nerelidir? İzmir doğumlu ama Trabzonlu olan Tuğba Özay Survivor'dan elendi mi?

Abone ol

Tam adı Nihal Tuğba Özay olan ünlü manken Survivor adasında olay yarattı. Peki kimdir Tuğba Özay aslen nerelidir? 

10 Şubat 1978 İzmir doğumlu olan Tuğba Özay'ın asıl memleketi ise Trabzon. 

Survivor ada konseyinde ismi yazılan Tuğba Özay elemeden son anda kurtuldu. Eleme öncesinde ise gece yarısı ünlüler adasında görülmemiş bir kavgya imza attı. Avatar Atakan ile kavga eden Tuğba Özay ağzına geleni saydı. Yattara onu frenlemeye çalıştı ama laz damarı tutan Tuğba Özay saydırdıkça saydırdı.

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Profesyonel yüzücülük ve voleybol geçmişi de olan Tuğba Özay, Fenerbahçe Voleybol takımında 5 yıl oyuncu olarak yer aldı. 1994 yılında mankenliğe geçen Tuğba Özay, 1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci olmuştur. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır.

Dizi ve filmlerde de rol alan Tuğba Özay, televizyon programı sunuculuğu da yaptı. Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek yarışmasında hosteslik de yapan Tuğba Özay, Türkiye'nin en tanınmış mankeni olarak biliniyor.

TUĞBA ÖZAY NİYE CEZAEVİNE GİRDİ?

Survivor tuğba özay kimdir nereliTuğba Özay'ın 2008 yılında kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde başından talihsiz bir olay geçti. Aldığı hapis cezası ile Paşakapısı Kadın ve Çocuk Tutukevi’ne girdi ve 5.5 ay hapis yattı.Tuğba Özay'ın cezaevine girmesinin sebebi ise o yıllarda birlikte olduğu sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için Susurluk Davası hükümlüsü Yaşar Öz'den yardım istemesiydi.

TUĞBA ÖZAY KİMİNLE EVLİ EŞİ KİMDİR?

Tuğba Özay, 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano kentinde görkemli bir düğünle İtalyan İş Adamı Ludovic Fattizzo ile evlendi.