BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmir'de eski eşini ve ilişkisi olduğunu iddia ettiği 2 kişiyi tüfekle vurdu

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde Selçuk H. (36), 3 ay önce boşandığı Emine Y. (36) ve ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Gökhan U. (23) ile Tayyar Ö.'yü (41) pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Polis, 4 saat arayla silahlı saldırıları gerçekleştiren Selçuk H.'yi gözaltına aldı.

Abone ol

Olay, saat 06.00 sıralarında, Zafer Mahallesi Yenikent Sitesi'nde, 3'üncü kattaki dairede meydana geldi. 1 çocuk annesi Emine Y.'ye ait daireden silah sesi geldiğini duyanlar, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bölgeye sevk edilen ekipler, evde Emine Y.'yi bacağından, Gökhan U.'yu ise yüzünden yaralı buldu. Pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandıkları belirlenen 2 kişi, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gökhan U., ayaktaki tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, olay yerinde yaptığı inceleme ve aldığı ifadeler üzerine saldırganın, Emine Y.'nin 3 ay önce boşandığı Selçuk H. olduğunu tespit etti. Olay sonrası kaçan Selçuk H.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

4 saat sonra televizyon tamircisine saldırı
Emine Y. ve Gökhan U.'nun yaralanmasından yaklaşık 4 saat sonra İnönü Mahallesi Zafer Caddesi'ndeki kahvede, televizyon tamircisi Tayyar Ö., pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Tayyar Ö., ihbarla gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, yaptığı incelemede, Tayyar Ö.'yü yaralayan saldırganın da Selçuk H. olduğunu belirledi.

Suç aletiyle birlikte yakalandı
Polis ekiplerince yapılan çalışma sonucu 3 kişiyi yaralayan Selçuk H., Emmioğlu Mahallesi'nde suç aleti tüfekle yakalandı. Selçuk H., gözaltına alındığı sırada, Emine Y. ile boşandıklarını belirterek, Gökhan U. ile Tayyar Ö.'nün eski eşi ile ilişkisi olduğunu öne sürdü.

Emniyete götürülen Selçuk H.'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.