BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.424,56
HABER /  GÜNCEL

İzmir operasyonuna hükümetten karşı operasyon

İzmir'de sabah saatlerinde gerçekleştirilen ve 25 kişinin gözaltına alındığı operasyonu yürüten emniyet mensubları görevden alındı.

Abone ol

İzmir'de bu sabah Liman İşletmesine yönelik operasyonu gerçekleştiren bir emniyet müdür yardımcısı ile iki şube müdürü görevden alındı.

Operasyonu yapan birimlerin başındaki Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın ve Narkotik Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü Behzat Tuzcu öğleden sonra görevlerinden alındı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik, Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarıyla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele şubelerinden sorumluydu.

i̇zmi̇r-merkezli̇-yolsuzluk-operasyonu.20140107163351.jpgİZMİR'DE BÜYÜK OPERASYON

Hükümet-Cemaat savaşında yeni bir operasyon patladı. İzmir merkezli operasyonla 5 ilde 100'den fazla gözaltı yaşandı. Gözaltına alınan isimler arasında üst düzey yöneticiler de var. İşte gözaltı listesi!

bi̇nali̇-yildirim.jpgİZMİR OPERASYONU CEMAAT İŞİ Mİ? BİNALİ YILDIRIM İDDİALARI

İzmir operasyonu 2011'de planlanmış ama yıllarca bekletilmiş. Binali Yıldırım'ın iddiasına göre operasyon yerel seçimlere yönelik bir manevra. Bacanağının gözaltına alındığı iddialarına da yanıt geldi (TIKLA OKU)