BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İzdivaç'tan pavyona uzanan yol!

Bir televizyondaki izdivaç programında tanıştığı kadını pavyonda çalışmaya zorlayan Fatih. Ş hakkında ağır cezada dava açıldı.

Abone ol

Katıldığı bir televizyon kanalındaki evlilik programında tanıştığı kadınla Bursa'da birlikte olup ardından da kadını pavyonda çalışmaya zorladığı iddia edilen Fatih Ş. hakkında ağır ceza mahkemesinde dava açıldı.

36 yaşındaki Fatih Ş. bir televizyon kanalında yayınlanan evlilik programında tanışıp evlenmek üzere anlaştığı Sıdıka U.'yu Bursa'ya davet etti. Sıdıka U., Bursa'da evine yerleştiği ve birlikte olduğu Fatih Ş.'nin ertesi gün pavyonda çalışmasını istemesi üzerine polise gitti.

ŞİKÂYETÇİ OLDU

Şikâyet üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerince gözaltına alınan Fatih Ş., adliyeye sevk edildi. Ancak adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Sıdıka U.'yu evlilik vaadiyle kandırıp cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen Fatih Ş. hakkındaki soruşturmayı tamamlayan cumhuriyet savcısı, Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "hile yoluyla nitelikli cinsel saldırı" suçundan 3 ila 15 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açtı.

BAŞKA KADINLARLA DA BİRLİKTE OLMUŞ

Bu şekilde birçok programa katıldığı, birçok kadınla birlikte olduğu öne sürülen Fatih Ş., hakkındaki dosyanın mahkeme tarafından kabul edilmesi halinde önümüzdeki günlerde hâkim önüne çıkacak.

"JİGOLO DOLANDIRICILAR CAN YAKTI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...

TIKLAYIN...

[PAGE]


İzmir’de özellikle kadınların, bazı jigolo sitelerine üye olup para göndermelerine rağmen istedikleri hizmeti alamaması, farklı bir dolandırıcılık olayını gündeme getirdi.

Dolandırıldıklarını anlayan kadınlar, adli makamların yolunu tutarken, polis, jigolo hizmeti vereceğini söyleyerek kurbanlarını tuzağa düşüren kişi veya kişileri yakalamak için harekete geçti.

Kentte gizliden gizliye konuşulan ancak kamuoyuna yansıtılmasından çekinilen dolandırıcılık olayı, duyanları şok etti. İzmir’de yaşayan, yaşları 45’den yüksek, çeşitli meslek gruplarından kadınlar, savcılığa başvurarak, jigolo hizmeti veren sitelere üye olduklarını, beğendikleri erkeklerle buluşmak için 100 ile 400 TL arasında para ödediklerini ancak istedikleri hizmeti alamayınca dolandırıldıklarını dile getirdi. Bazı kadınlar ise, beğendikleri erkeğin dışında daha yaşlı kişiler gelince anlaşamayıp ödedikleri parayı geri alamadıklarını bildirdi.

Savcılığın talimatıyla ilginç olayın soruşturulması için, İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne bilgi verildi. Soruşturma başlatan ekipler, konunun hassas olması nedeniyle soruşturmayı gizlilikle yürütürken, siteler, yakın takip altına alındı. IP numaralarından yola çıkılarak, bazı adreslere yapılan baskınlardan ise şu ana kadar sonuç alınamadı. Geniş kapsamlı dolandırıcılık olayı kapsamında, ayrıca, jigolo olmak isteyenler erkeklerinde, internet sitelerine para karşılığı üye olup karşılığında istediklerini elde edememesinden yakınarak polise başvurdukları da öğrenildi.

Kurbanlarını tuzağa düşürerek dolandırıcılık yapan kişi veya kişiler için alarma geçen İzmir Polisi, ayrıca durumu Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bildirerek, Bilgi İşlem ve İstihbarat Daire Başkanlığı’ndan teknik takip için yardım istedi. Olayla ilgili polisin, kısa sürede konuyu açıklığa kavuşturacağı belirtilirken, bu arada kentte yaşayan yine bazı erkeklerin de, telekız hizmeti vereceğini bildiren siteler tarafından dolandırıldığı öğrenildi. Müşteri erkeklerin, kadınlar gibi, sitelere para göndermelerine rağmen istediklerine ulaşamadıkları ifade edildi. Aynı soruşturma kapsamında bu yöndeki dolandırıcılık olayının da aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü vurgulandı.

"KAYIP KIZIN CESEDİ BULUNDU"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Antalya’nın Serik ilçesinde 26 Aralıktan bu yana haber alınamayan 18 yaşındaki genç kız, ölü bulundu.

Belek beldesindeki Acısu Deresi yakınlarında dolaşan bir kişi, derede bir ceset görerek, jandarmaya haber verdi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, cesedin 26 Aralıktan bu yana kayıp olduğu belirtilen 18 yaşındaki Şüheda Bilgiç’e ait olduğu tespit edildi. Genç kızın ölüm sebebinin otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi.

Portakal bahçelerinde günübirlik çalışan Şüheda Bilgiç’in, 26 Aralıkta çalışmak için Serik’teki bir bahçeye geldiği, burada arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra çiftlikten ayrılan genç kızdan bir daha haber alınamadığı ifade edildi.

"KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN TIR'IN ALTINDA KALDI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Samsun'da alışveriş merkezini gezdikten sonra karşıdan karşıya geçmek isteyen 19 yaşındaki Sevdenur Özbeyaz, TIR’ın altında kalarak can verdi.

Kaza dün akşam İlkadım İlçesi’nde meydana geldi. Çarşamba İlçesi’nde oturan ve üniversite hazırlık kursuna giden Sevdenur Özbeyaz, arkadaşları ile gezmek için İlkadım'da bulunan bir alışveriş merkezine geldi.

Alışveriş merkezinde gezdikten sonra akşam saatlerinde ilçeye geri dönmek için otobüs terminaline giden gençler, çevreyolundan karşıya geçmek istedi. Arkadaşları yolun kenarında beklerken aniden yola atlayan Özbeyaz'a, Ramazan A. yönetimindeki 55 K 0650 plakalı TIR çarptı.

Genç kız olay yerinde öldü. Olayın ardından sürücü Ramazan A. polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.