BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  POLİTİKA  /  İYİ PARTİ

İYİ Parti'nin oyu ne kadar? Meral Akşener için büyük iddia

Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti 2019 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminde ilk sınavını verecek. Peki İyi Parti barajı geçebilir mi? Meral Akşener'in partisinin oy oranı ne kadar oldu? Rakamı Koray Aydın verdi ve çok iddialı bir kehanette de bulundu.

Abone ol

"Oy oranımız en az yüzde 20, Cumhurbaşkanlığı seçimini kesinlikle Meral Akşener kazanacak".  Meral Akşener ve 2019 seçimleriyle ilgili bu büyük iddianın sahibi, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın.

Mersin'de partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen yemeğe katılan Koray Aydın, İyi Parti ve cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin çok iddialı sözler sarfetti.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptırdıkları anketlerde Meral Akşener isminin öne çıktığını savunan Aydın, seçimlerde ikinci tura Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener'in katılacağını öne sürdü.

ERDOĞAN'I İKİNCİ TURDA YENECEK

Koray Aydın'ın anketleri baz aldığı Meral Akşener kehaneti şu şekilde:
- "Şu an ki anketlerde ikisi kafa kafaya. Kararsız bir kesim çıkıyor. Kararsızların tercihi sonucu etkiler. Erdoğan’a oy veririm diyen korkmadan söylüyor. İktidar ellerinde. Ama kararsızların içindeki büyük bir kesim korktuğundan fikrini açıkça söyleyemiyor. Ben buradan iddia ediyorum, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kesinlikle Akşener kazanacak”.

Son seçim anketi sonucu Erdoğan'ın oy oranını açıkladı

Ünlü anket şirketi sahibi canlı yayında açıkladı! İşte son anket