BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakan'dan Kılıçdaroğlu'na 'git Saray'ın önünde yak' tepkisi

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Meclis önünde kendisini ateşe veren inşaat işçisine "Git Saray’ın önünde yak" diyen Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Abone ol

Geçim sıkıntısı çektiğini söyleyerek Meclis önünde kendini ateşe veren inşaat işçisinin eylemi için Kılıçdaroğlu'nun yaptığı yorum tartışma konusu oldu. Hatırlanacağı üzere Kılıçdaroğlu, "Bir vatandaşımız Meclis’in önünde üzerine akaryakıtı döküyor, kibriti vuruyor. O işçi kardeşime söylüyorum. Meclis’e niye geldin? Git Saray’ın önünde yak. O zaman diyecek ki “Beni çok seviyor, kendisini ateşe verdi.” diye konuşmuştu.

"Git Saray’ın önünde yak." diyen Kılıçdaroğlu, Ahmet Hakan'ın gündemindeydi. Bugünkü köşe yazısında CHP liderine sert tepki gösteren yazar, "Bir insan ancak bu kadar utanç verici bir alaycı... Ancak bu kadar yararcı... Olabilir." ifadelerine yer verdi.

"EMPATİ YOKSUNU, MERHAMETSİZ, UTANÇ VERİCİ ALAYCI"
Size bir şey söyleyeyim mi? Böyle yürek paralayıcı bir olay karşısında... Bir insan...
- Ancak bu kadar empati yoksunu...
- Ancak bu kadar şefkatsiz...
- Ancak bu kadar merhametsiz...
- Ancak bu kadar vurdumduymaz...
- Ancak bu kadar utanç verici bir alaycı...
- Ancak bu kadar yararcı...
Olabilir. Üstelik bu insan, ülkenin anamuhalefet lideri! Hadi hep beraber Yozgatlı hemşerim Mümin Sarıkaya’nın o güzelim şarkısına vuralım kendimizi:

“Ben yoruldum hayat gelme üstüme/Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne/Gözümden gönlümden düşen düşene/Bu öksüz başıma gözdağı verme.”

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı