BIST 10.346
DOLAR 32,35
EURO 34,76
ALTIN 2.403,21
HABER /  POLİTİKA

İYİ Parti'nin İstanbul adayı Naci Görür olabilir! Kübra Par'dan bomba iddia Görür'den açıklama geldi

İYİ Parti'nin her ilde kendi adayını çıkarma kararı sonrası İstanbul adayının kim olacağı merak ediliyor. İYİ Parti'nin adayının Ekrem İmamoğlu'na giden oylardan kaçını alacağı tartışmaları sürerken, Kübra Par'dan bomba bir iddia geldi. Kübra Par, İYİ Parti'nin İBB adayının ünlü deprem bilimci Naci Görür olabileceğini söyledi.

Abone ol

Seçimere tek başına girme kararı alan ve büyük bir kaos yaşayan İYİ Parti'yle ilgili kulisleri sallayan bir iddia geldi. İddiaya göre, İYİ Parti'nin Ekrem İmamoğlu'nun karşısına İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'ü çıkarmaya hazırlanıyor.. 

Ersan Şen'den sonra o gündemde

Son dönemde deprem denilince akla gelen ilk isim olan Prof. Dr. Naci Görür bu kez deprem açıklamasıyla değil, siyasete gireceği iddiasıyla gündemde. İBB adaylığı için daha önce Ersan Şen'in isminin konuşulduğu İstanbul'da, yeni isim Naci Görür oldu.

Kübra Par: İYİ Parti'nin adayı Görür olabilir

"Büyük İstanbul depremi sonrası Türkiye'nin bağımsızlığı tehlikeye girebilir" uyarısıyla bilinen Naci Görür'le ilgili kulis bilgisini Kübra Par duyurdu. Kübra Par, "Duyumlarıma göre İYİ Parti’nin İstanbul adayı Naci Görür olabilir.” dedi. Naci Görür'den şimdiye kadar bir açıklama gelmedi.

Naci Görür adaylık iddiasına cevap verdi

TGRT Haber'e konuşan Naci Görür, siyasete girmek gibi bir düşüncesinin olmadığını vurguladı. Görür şöyle konuştu: "Deprem siyaset üstü bir şey. Ben de siyaset üstü kalmak istiyorum. Beni yakıştıranlar olmuş ama kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Eğer siyasete girersem benim söylediklerimi belli insanlar dikkate alacak ama siyaset dışında kalırsam herkese sesimi duyurabilirim. Biz göçük altındakileri İYİ Parti'li CHP'li AK Partili diye kurtarmıyoruz."

Depremleri önceden bilen adam!

Daha önce Kahramanmaraş ve Hatay depremlerini bilen, daha sonra canlı yayında deprem uyarısı yaparken gözyaşlarını tutamayan Naci Görür, son olarak Bursa Gemlik ve Tunceli için uyarmış ve "Orada insan yaşamamalı" demişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İşte güncellenen diri fay hattı haritası! En büyük risk orada 7.4 şiddetinde üretir
Foto Galeri İşte güncellenen diri fay hattı haritası! En büyük risk orada 7.4 şiddetinde üretir Galeriye Gözat