BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

İstifa etmeseydim...

Trabzonspor’da görevinden istifa eden kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, gördüğü lüzum üzerine bu kararı almak zorunda olduğunu, yoksa kendi ke...

Abone ol

Trabzonspor’da görevinden istifa eden kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, gördüğü lüzum üzerine bu kararı almak zorunda olduğunu, yoksa kendi kendini inkar etmiş olacağını söyledi.
Trabzonspor’da görevinden istifa eden kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, istifasının ardından trabzonajans.com’a konuştu. İstifa kararını dünkü antrenmanın ardından aldığını belirten Boğuşlu, "Gördüğüm lüzum üzerine bu kararı almak zorundaydım. Yoksa kendi kendimi inkar etmiş sayılırdım. Dün idmanın bitimiyle bu kararı aldım. Bu sabah tesislere giderek takıma durumu açıkladım. Aldığım ayrılma kararını başta kaptanımız Onur, kaleci arkadaşlarım ve tüm takıma açıklamak zorundaydım. Takım antrenman için soyunma odasında hazırlandığında karşılarına geçerek istifa gerekçelerimi tüm detaylarıyla onlara anlattım. Kamuoyunda konunun konuşularak fazla speküle edilmesini istemiyorum. Bu nedenle gördüğüm lüzum üzerine ayrıldığımı açıklıyorum. Bundan sonraki süreçte başta kaleciler olmak üzere tüm takıma başarılar diliyorum" dedi.
Trabzonspor’da görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde sorumluluğunu hak ettiği gibi yerine getirdiğine inandığını vurgulayan Boğuşlu, "Bu zaman zarfında çalıştırdığım 3 kaleci A Milli Takım’da, biri de U 19 Milli Takımı’nda görev yaptı. Bundan büyük gurur ve onur duydum. Bu arkadaşların verdikleri emeğe de sonsuz saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)