BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

İşte Ziconun flaş transferi

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, Özbekistan'dan ayrıldı. Zico yeniden Avrupa sahasında. El sıkıştığı takım da CSKA Moskova...

Abone ol Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico, 6 aylık aranın ardından Avrupa'ya dönüş yaptı. Brezilyalı teknik adam, Rusya'nın güçlü ekibi CSKA ile anlaşmaya vardı.

SKY Sport Italia'nın haberine göre Zico resmen CSKA Moskova'nın teknik direktörü oldu. Fenerbahçe'den geçen sezonun sonunda ayrılan ve yerine Avrupa Şampiyonası Şampiyonu İspanya'nın teknik direktörü Aragones getirilen Zico, o dönemden beri Özbekistan'ın Bunyodkor ekibini çalıştırıyordu.

55 yaşındaki teknik adam Brezilya'dan Moskova'ya uçmadan önce verdiği demeçte, "CSKA'ya imza atmaya gidiyorum" demişti. "İmza atacağımı tahmin ediyorum. Şu an için sadece küçük detaylarda anlaşamadık , fakat bularıda kısa zamanda çözüp CSKA'nın başına geçeceğim."

CSKA şu an sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Rus ekibi düzenlenecek bir turnuva için İsrail'e gitmeyi planlıyor. "Şu an Kudüs'te bir savaş yok. İsrail'inde içinde bulunduğu savaş Gazze'de devam ediyor. Bazı insanlar bu yolculuğu tehlikeli bulabilir. Ancak kulüp bunun kararını daha önceden vermiş" Zico'nun yeni kulübüyle ilgili ilk sözleri oldu. Zico iki ay önce Özbek kulübüyle şampiyonluğu kazanmıştı. Zico'nun yeni kulübüyle ilk hedefi ise son UEFA Kupası'nda son 16'ya girebilmek. Bunun için Aston Villa'yı elemeleri gerekiyor.