BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.508,49
HABER /  SPOR

İşte TRANSFER GEYİKLERİ

Maradona'nın veliahtı olarak gösterilen Arjantinli Messi Fenerbahçe yolunda...

Abone ol

Efsane Fotospor'un fotomontajlı yalanı spor kamuoyunun gündeminde. Masa başı transferlerinde aşamayı bir ileriye götüren Fotospor ile internetspor yazarı Sedat Tunalı yazısıyla dalga geçti.

Yazı: Sedat Tunalı
Kaynak: internetspor.com

-Sakın ha, hiçbir Fenerbahçeli kalkıp ta , “ yahu kardeşim ne diye hep Fenerbahçe"yle ilgili haberler yazıyorsun, başka takım yok mu” demesin. Zira, Fenerbahçe taraftarı gibi transfer haberi bağımlısı bir başka grup yok, burada anlaşalım. Geçelim asıl konuya..

Messi Fener'de!


Dünya Kupası”nın en çok dikkat çeken yıldızlarından biri olan Arjantin"li Messi, kupa biter bitmez Fenerbahçe ile anlaşma zemini arayacağını söyledi. Yanına fotomontajla yerleştirdiğimiz arkadaşımız Sığırcan Dereotu"na çarpıcı açıklamalarda bulunan Messi, Aziz başkanın tekrar geri dönmesinin de kararında çok etkili olduğunu ve kupa sonrası duş bile almadan ilk İstanbul uçağına bineceğini vurguladı.

Transfer ücretini sorun etmeyeceğini dile getiren Arjantinli yıldız, kulübü Barcelona"dan da, daha büyük bir kulüpte oynayabilmek için anlayış beklediğini söyledi.

Güvenilir kanyonlardan aldığımız bilgilere göre, Messi Fenerbahçe ile 4 yıllık bir kontrat imzalayacak ve kendisine maç başına para ödenecek. Sözleşmede yer alan bir başka maddeye göre de, Fenerbahçe şampiyon olursa Messi"ye Kadıköy-Bostancı hattından bir minibüs plakası, abisi Rodrigez"e de Salı pazarında tezgah ayarlanacak. Kulislerden sızan bir başka bilgiye göre; Ronaldinho Messi"ye “ Bilader, benim işimi de ayarlasana” diye baskı yapıyor. Yani an meselesi!


Ballack Galatasaray"a haber yolladı!


Alman futbolunun son dönem yetiştirdiği en büyük yıldız olan Ballack, arkadaşımız Eytaş Kafa"ya en büyük hayalini anlattı

“Allah nasip ederse bir gün o kutsal formayı giymek istiyorum. Rabbim bana sağlık verirse hayattaki tek dileğimi yerine getirmeye kararlıyım. Ama tabi benim tek başına Galatasaray formasını giymek için oramı buramı yırtmam yetmiyor. Arkadaşlara sorun isterseniz, ben doğuştan cinbonluyum” diyen Ballack, “bakalım Allah kerim” diyerek sözlerini noktaladı

Galatasaray kulübüne yakın su kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cim bom yönetimi bu transfere” biz de en az 17 tane Ballack var, kusura kalmasın” diyerek karşı çıkıyor


Sevchenko Kartal"a uçtu!


Daha önce Chelsea ile anlaştığı açıklanan Şeva"nın, her şeyi sırf Beşiktaş"a gelebilmek için tezgahladığı öğrenildi!

Ukrayna"nın şirin bir kasabasında doğan Şeva"nın babası İgor dayı"nın, köydeki evini bile siyah beyaz boyadığı ve eline kıymık batması sonucu çıkan kanın renginin beyaz olduğu öğrenildi. Babasının son dileğini yerine getirmek isteyen Şeva"nın babasına “ Ne demek baba yaa, Chelsea"ye söz verdiysek, senden ve Beşiktaşımdan kıymetli mi? Hem benim odamın resmini çekmedikleri için benim hangi takımı tuttuğumu bilmiyorlar tabi” diye imalı imalı konuştuğu görüldü. Fotomontaj arkadaşımız Alıncan Yiyinbeişte; transfer şartlarını da Beşiktaş"a yakın çevrelerden ( Ortaköy, Fındıklı, yukarda Maçka , az ilerle Teşvikiye) siz yutucular için öğrendi. İşte şartlar:

-Şeva bir sezon da 150 golden fazla attığı her gol için 10 bin dolar alacak

- Ortaköy meydanında Kokoreç tezgahı, İskele"de çay ocağı ruhsatı alınacak, rahatsız eden zabıtaları kulüp “görecek”

- Reyna"ya ayda 28 gece rezervasyon yapılacak. Giriş kulüpten, çıkış serbest



-Trabzon Riquelme"yi reddetti!

Bu yıl şampiyonluğun bir numaralı adayı olduğunu, yaptığı transferlerle dosta düşmana, sağa sola, aşağı yukarı herkese göstermeyi planlayan Karadeniz Fırtınası, elinde bonservisiyle kulübe başvuran Arjantinli Riquelme"yi, “ kulüp dengeleri bozulur bilader, kusura bakma, sen şimdi para da istersin” diyerek reddetti. Muhabirimiz Deniz Temeldenatar; kara yoluyla ulaşılamayan Trabzon tesislerinin iskelesinde yatarken bulduğu Arjantinli oyuncunun menajeri Hidalgo Dalgido"nun ağzından “ Riquelme"yi Trabzon"a vermeden şurdan şuraya giden şerrefsizdir. Aha bak, atletim bordo, donum mavi, daha ne yapalım. Bakmayın siz bu çocuğun Dünya kupasında oynamasına, aklı fikri burda, benden müjdeli haberi bekliyor, noolur yardım edin de Riqo"ya Trabzon forması giydirelim , noooluuurrr” dediğini aktardı. Ancak kulübe yakın çevreler (Pelitli filan) Başkan Nuri Albayrak"ın kesinlikle dengeleri bozmayacağını ve Çorumgücülü Hıdır"ı da alarak transferi kapatacaklarını söylediği öğrenildi.


Ya işte böyle sevgili yutucu! Hadi beni eleştirin şimdi