BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.503,07
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Yıldızların yeni projeleri

Sinema dünyasının ünlü yıldızları, yeni film projelerinde kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Abone ol

Internetteki ''production weekly'' ile ''empire'' sitelerinin haberlerine göre, tanınmış oyuncular yeni film projeleri için hazırlanıyor. Ünlü aktör Antonio Banderas'ın çalışma takviminde ''Homeland Security'' adlı gerilim filmi ilk sıraya yerleşti.

Sanatçının, başrolünü ''Amerikan Güzeli'' filmiyle tanınan Annette Bening ile paylaşacağı yapımın yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını George Gallo üstlenecek. Konusu hakkında tam olarak bilgi verilmeyen yapımın, Alfred Hitchcock'un ''To Catch a Thief'' adlı ünlü filmini baz alacağı kaydedildi. Hitchcock'un lüks hayat yaşayan bir hırsızın maceralarını anlatan 1955 yapımı filminde Cary Grant ile Grace Kelly başrolü üstlenmişti. Filmin çekimlerine Ekim ayında Louisiana'da başlanması planlanıyor.

SIENNA MILLER'DAN YENİ PROJE

Hollywood'un gözde genç kuşak oyuncularından Sienna Miller da yeni bir film projesinde kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. ''The Mysteries of Pittsburgh'' adlı filmde Miller'ın rol arkadaşları Peter Sarsgaard ile Max Minghella olacak. Konusu 1980'lerin ortalarında geçecek olan film, Pulitzer ödüllü yazar Michael Chabon'ın hikayesinden yönetmen Rawson Thurber tarafından beyazperdeye aktarılacak. Filmin çekimlerine, Ağustos ayında Pennsylvania'da başlanacak.

KAHRAMAN ''ORLANDO''

''Karayip Korsanları'' adlı filmin ikincisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü aktör Orlando Bloom da yeni filminde yine maceraya atılacak. Tim Blake Nelson'ın yöneteceği ''Seasons of Dust'' adlı filmde, kız arkadaşı Kate Bosworth ile kamera karşısına geçecek olan oyuncu, bu yapımda yine kahraman bir genci canlandıracak. Film, dedesinin intiharından sonra bir çiftliğe sığınan Janey'nin (Kate Bosworth) ailenin oğlunun tecavüze kalkışması nedeniyle çiftlikte çalışan Ricky (Orlando Bloom) ile birlikte buradan kaçmasını ve ikilinin peşlerine takılanlardan kurtulmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Filmin çekimlerine gelecek ayın ortalarında Oklahoma ve New Mexico'da başlanması planlanıyor.