BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İşte PKKnın yeni hedefi

Genelkurmay'ın operasyonlarıyla çok kan kaybeden PKK hedef değiştirdi. Bakın terörist grubun hedefinde kimler var?

Abone ol

Genelkurmay'ın operasyonlarıyla büyük kayıp veren PKK, yeni hedef olarak emniyet müdürlüğü binaları ile karakolları seçti.
Bu sebeple özellikle emniyet müdürlüklerindeki önlemler artırıldı, polislere ‘çelik yelek giyin’ talimatı verildi.

POLİSLER YARALANDI

Operasyonlar karşısında ağır zayiat veren terör örgütü, ses getirici eylemler peşinde. Son bir hafta içinde teröristler defalarca karakollar ile emniyet müdürlüğü binalarını hedef seçti. Terör örgütü tarafından Muş'un Malazgirt ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı düzenlendi. Olayda bir polis memuru şehit olurken; 3 polis memuru yaralandı.

HPG AÇIKÇA İLAN ETTİ

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Bükardı beldesi jandarma karakoluna ise dün gece terör örgütü PKK üyelerince taciz ateşi açıldı. İlk ateş sonucu 1 asker şehit oldu. Daha önce de Hakkari Yüksekova'da emniyet müdürlüğünü hedef alan teröristler, polis noktalarını hedef seçmeleriyle dikkat çekiyor. Terör örgütü yandaşı siteler ise örgütün sözde silahlı kanadı olarak bilinen HPG'nin polisleri hedef seçtiğini açıkça yazıyor.

POLİSLER UYARILDI

Artmaya başlayan terörist saldırılara karşı polisler uyarıldı. Özellikle Emniyet Müdürlüklerindeki güvenlik önlemlerinin artırılması istenirken; nöbetçi polislerin çelik yelek giymeleri istendi. Şüpheli şahıslar konusunda dikkatli olunması istenirken; olası canlı bombalı saldırılar konusunda duyarlı olunması istendi. Kamu kurum ve kuruluşları, lojmanlar ile banka çevrelerinde güvenliğin artırılması talimatı verildi.