BIST 9.454
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,02
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

İşte Fenerbahçe'nin temas kurduğu 4 hoca

Fenerbahçe'de Ali Koç ve ekibi, 3 Hırvat teknik direktörle temaslarını sıklaştırırken yerliler arasında tek aday Erol Bulut.

Abone ol

Koronavirüs nedeniyle teknik direktör görüşmeleri sekteye uğrayan Fenerbahçe, son 1 haftadır vites yükseltti. Başta Erol Bulut olmak üzere hep yerli isimler konuşulsa da sarı-lacivertlilerin yabancı alternatifleri de hazır.

Sabah'ın haberine göre; listesine 3 Hırvat teknik direktör alan yönetimin temas kurduğu isimler ve durumları şöyle:

Zlatko Dalic: Son Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile finale yükselen 53 yaşındaki çalıştırıcı, Türkiye teklifine sıcak bakmasa da ipleri tamamen koparmadı. Mayıs ortasında tekrar görüşmek üzere açık kapı bıraktı.

Slaven Bilic: Beşiktaş'ı da çalıştıran Bilic'in hem Türkiye'yi hem de ligi tanıması avantaj olarak görülüyor. İngiltere'de West Bromwich'i çalıştıran Hırvat hocanın Türkiye'ye gelmeyi isteyeceği belirtiliyor.

Nenad Bjelica: Dinamo Zagreb ile sözleşmesini fesheden başarılı teknik adam, Fenerbahçe taraftarından sıcak mesajlar aldığını açıklamıştı. Görevinden ayrılmadan önce Zagreb ile ligde 18 puan farkla lider olan Bjelica'nın da menajeri ile şartlar konuşuluyor.

Erol Bulut: Şu an Aytemiz Alanyaspor'un başında. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan deneyimli teknik adamın adı sık sık Fenerbahçe ile anılıyor. Erol Bulut, daha önce yaptığı açıklamalarda sarı-lacivertli kulübe yeşil ışık yakmıştı.