BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.400,07
HABER /  POLİTİKA

İşte Erdoğan'ı mest eden pankartlar

Memleketi Rize'de konuşan Erdoğan CHP, MHP ve BDP'yi yerden yere vurdu. Alandaki bir pankart Erdoğan'ı mest etti.

Abone ol

Başbakan Erdoğan memleketi Rize'de yaptığı mitingde muhalefet partilerini yerden yere vurdu. CHP, MHP, BDP, PKK, Ergenekon ve candaş medyanın aynı tarafa geçerek AK Parti'ye saldırıya geçtiğini iddia eden Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu yürüyen yalan ilan etti, Yalan Rüzgarı dizisinde başrol oynaması teklifinde bulundu.

MHP'yi PKK'nın kaset iddialarıyla ilgili yaptığı açıklama ile eleştiren Erdoğan, "MHP kaset olayında kendini savunduğu için adeta PKK'ya teşekkür etti" dedi.

İKİ PANKARTI KARADENİZ ŞİVESİYLE OKUDU
Erdoğan'ı mest eden ise Karadeniz şivesiyle gülümseyerek okuduğu pankartlar oldu: Pankartlarda, "Çete yaz Kemal'e yola çetenin üye kartı cebine gelsin", "Kemal bilmemek ayip değildur, yeterki çakturma" yazıyordu.

Erdoğan pankartları okuduktan sonra Karadeniz şivesiyle ''Nasıl, benim hemşehrilerimun her yerinden zeka fışkırıyor da...'' dedi.

Erdoğan'ın mesajlarından satır başları şöyle:

HEPSİ BİRLEŞTİ AK PARTİ'YE SALDIRIYOR: Düşüncenin bittiği yerde eşkiyalık başlar.
Bunların sözü bitti. Düşüncesi hiç olmadı. Seçimden netice alamayacaklarını biliyor o nedenle seçim bürolarımıza saldırıyorlar.

4 bir koldan AK Parti'ye karşı saldırıya geçmiş durumdalar. Türkiye'yi eski günlere döndürmek istiyorlar. CHP, MHP, BDP, terör örgütü, Ergenekon, onların Candaş medyası aynı tarafa geçtiler.

Benim Kürt kardeşlerimin sorunlarını çözdüğümüz için BDP de terör örgütü de rahatsızlık duyuyor. Doğu ve Güneydoğunun yoksulluğu bitmesin, gözyaşları dinmesin istiyorlar. Bundan sonra da kan ve gözyaşından beslenmek istiyorlar.



HEDEFLERİ YENİ ANAYASAYI ENGELLEMEK:
12 Haziran'dan sonra biz yeni anayasa diyoruz. İlk kez millet kendi anayasasını yapacak diyoruz. İşte bunu engellemeye çalışıyorlar. Bütün ömrünü CHP ile mücadeleyle geçiren 87 yaşında zat CHP ile kol kola giriyor. Kim olduğunu biliyorsunuz. CHP çetelerle kol kola giriyor.

MHP PKK'YA TEŞEKKÜR ETTİ: Dün şaşırtıcı bir şey oldu. MHP PKK terör örgütüne teşekkür etti. Kaset olayında kendini savunduğu için PKK'ya iltifat etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı söylüyor. PKK için terör örgütü için söylüyor. Bu nasıl bir AK Parti karşıtlığı. Buradan haykıralım Türkiye duysun Kandil Silivri duysun. Bu tezgahı altüst edecek miyiz. Bunlara gereken cevabı 12 Haziran'da verecek miyiz.

ŞİFRE DEDİLER DEŞİFRE OLDULAR: YGS üzerinden saldırıyorlar AK Parti'ye. Konu yargıda. Bir gencimizin heder olmasını istemeyiz. Yargı takipsizlik kararı verdi. İtiraz edildi. İtiraz da reddedildi. Şifre diye başladılar deşifre oldular. Devlet Bakanımız Yazıcı üzerinden aynı şekilde gençlerin zihnini bulandırmak için tezgah kurdular. Bu tezgahı da bozduk.

KILIÇDAROĞLU YÜRÜYEN YALAN: Lüleburgaz'dan "Onurun varsa çık açıkla" diye seslendim. Maskesi bir kez daha düştü. Nasıl bir yalancı müfteri oldu. Temiz insanlara çamur atan nasıl bir müfteri olduğunu gördük. Siirt'te bizim kutsalımıza saldırdı. Statükonun Allah'ı Ankara'da oturuyor dedi. Adam bu. Müslümanlardan özür dile dedik pişkinliğe vurdu. Yazıcı'dan özür dile diyoruz umurunda değil. Yüzü kızarmaz. Türkiye'de yürüyen yalan ararsanız Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Külliyen yalan. Yatsıya kadar değil. 35 dakika sürüyor.

Bir TV kanalında YÖK'ü kaldıracağım diyor 35 dakika sonra bedelliden gelecek parayı YÖK'e aktaracağım diyor. Kaldırdığın yere para aktarılır mı? Hamdolsun yeter ki böyle muhalefet olsun

KILIÇDAROĞLU'NUN SÜRPRİZİ VARMIŞ: Şimdi tutturdu bir sürprizden bahsediyor.
Elinde önemli bilgiler var diyor. Neden açıklamıyorsun. Yoksa bir kez daha rezil olmaktan mı korkuyorsun, yalancılığın tescillenmesinden mi korkuyorsun. 8.5 yıldır aynı şeyi söylüyor. Benimle ilgili dosyalar hazırlıyormuş. Bahçeli ve başkalarını, candaş yandaş medyayı da al açıkla. 8.5 yıl Meclis'te daha bir şey açıklamış değil. Niye dürüst değil. Bizim abdestimizden de namazımızdan da şüphemiz yok.

2 gündür Kılıçdaroğlu dönemine ait belge gösteriyorum. Şu an yanımda. SSK genel müdürlüğü döneminde "ÖSYM sınav yapamayacak yeterli başvuru yok acelem var" diye birilerini işe almışsın bunlar kim açıkla dedik. Açıkladı mı?

İLİM KADINI OLMUŞSUN İRFAN SAHİBİ OLAMAMIŞSIN: CHP'nin bir tane profesör milletvekili bayan İstanbul'daki Zincirlikuyu Mezarlığı'nın kapısında 'Her nefis ölümü tadacaktır' ayeti var, diyor ki çok tiksindirici. CHP zihniyeti bu. Bunlara aslında benim Rize'mden oy çıkmaması lazım. Çünkü Allah'ın ayetine 'çok tiksindiricidir' nasıl dersin. Yoksa sen ölmeyecek misin? Ölüm nasihattir. Herhalde bu profesör o sözü İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın sözü zannediyor. Farkında değil. Sen profesör, ilim insanı, ilim kadını olabilirsin ama irfan sahibi olamamışsın. Kendini tanıyamamışsın. Sadece okumuşsun o kadar. Önüne de bir kariyer koymuşsun, profesör, ama kendini tanıyamamışsın. Hikaye.

YALAN RÜZGARI DİZİNDE BAŞROL OYNA: Erdoğan ayrıca, "Sayın Kılıçdaroğlu, maalesef o çok sevdiği kameralar Baykal'ın sonunu getirdi. nedir bu televizyon aşkı? Nedir bu kamera aşkı? Madem televizyonu çok seviyorsun 'Yalan Rüzgarı' diye bir dizi vardı yeniden çeksinler sende çık orada başrolü oyna" dedi.