BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İşte dünyanın en kötü annesi

Öyle bir anne ki yaptıkları ve yaşantısı akıllara zarar... Tam altı ayrı adamla birlikte oldu, onlardan 7 çocuk yaptı...

Abone ol

İNTERNETHABER
Haber:Melda Şeyhanoğulları

Bu annenin yaptıkları ve yaşantısı akıllara zarar ve altı ayrı adamdan doğurduğu yedi çocuğunun perişanlığı ise yürek burkuyor.

Bundan 9 ay kadar önce küçük kızı Shannon'ın kaçırıldığını söyleyerek polisi ve İngiltere'yi birbirine katan anne Karen Matthews'ın kızını kendisinin kaçırdığı ve sevgilisinin amcasının evine hapsettiğini tespit edilmişti. Çocuğun bulunması için Emniyet güçleri 6 milyon dolar harcamış, 1800 mahallede yapılan aramalarda 1764 kişi sorgulanmıştı ve sonunda kadının fidye için kendi kızını kaçırdığı anlaşılmıştı.

HİÇ EVLENMEDEN 6 AYRI ADAMDAN 7 ÇOCUK DOĞURDU

Bu anne, şimdi dünyanın en kötü annesi ünvanını aldı. Çünkü diğer altı çocuğun durumu da içler acısı. 9 yaşındaki Shannon'ı kaçırdığında olayı anlamasın diye kıza her gün uyuşturucu verdiği öğrenilince, diğer çocukların neler yaşadığı üzerinde durulmaya başlandı.

7 çocuğu olan Karen Matthews hiç evlenmemiş ve tam bir seks bağımlısı. Yedi çocuğunun beş ayrı adamdan olduğunu iddia etse de, bir altıncı adam çocuklardan birinin kendisinden olduğunu söylüyor. Kafaları iyice karıştıran kadının tembelliği, hiç çalışmadan yaşaması, sadece uyuşturucu ve sigara parası için bile birilriyle yatıp kalkması İngiliz toplumunun geldiği noktayı da gözler önüne seriyor.

EN KÖTÜ ANNE

Çocukları onun için neler neler dediler. Annelerinden sevgi kırıntısı dahi görmediklerini söyleyen çocuklar Matthews'in özelliklerini şöyle sıraladılar:

"Asla temizlik yapmazdı. Ev hep kirli ve dağınıktı. Ortalıkta öylece dolanır, bilgisayarda oynar, pizza yer ve günde 60 tane sigara içerdi. Bizden bahsederken bu, şu, o diye konuşurdu. Adımızı ve sayımızı unuttuğu zamanlar olurdu. Devletin para yardımından yararlanır ve bunu ödülü gözüyle görürdü. Down sendromundan ölen 2 yaşındaki yeğenini bile aşağılardı. Kızdığı zaman ne bulursa üzerimize fırlatırdı. O televizyon izlerken, biz küçük şişelere koyduğu sütle karnımızı doyurmaya çalışırdık."

Anlatılmakla bitmeyecek ve anlatılsa bile çok kişinin inanmak istemeyeceği daha bir çok detayı var bu hikayenin. Ama bu yaşananlar, kendi çocuğunu kaçırma, uyuşturucu verme, çocuklarının adını bile bilmemenin yanında hiç kalır.

Mahkemesi hala devam eden bu şiddet ve seks bağımlısı kadını hapishanenin değil, ancak bir hastanenin paklayacağı düşünülüyor.