BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tartıştığı babasını öldürdü

Tartıştığı babasını önce sopayla dövdü, sonra da bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Kastamonu merkeze bağlı Kayı Köyü'nde oturan 42 yaşındaki Murat Tutluoğlu, tartıştığı babası 68 yaşındaki İsmail Tutluoğlu'nu önce sopayla dövdü, sonra da bıçaklayarak öldürdü.

Kayı Köyü'nde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Murat Tutluoğlu, dün akşam yemeği sırasında babası İsmail Tutluoğlu ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Sofrada başlayan ve giderek büyüyen tartışmada, baba Tutluoğlu'nun sinirlenip oğluna sofrada bulunan alimunyum tencereyi attığı ve başından yaraladığı iddia edildi. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonrası Murat Tutluoğlu'nun evde bulunan sopayla babası İsmail Tutluoğlu'na saldırdı ve kavga yaklaşık 15 dakika sürdü. Murat Tutuluoğlu, İsmail Tutluoğlu'nu daha sonra bıçaklayarak öldürdü.

Baba ile oğlunun sürekli kavga ettiği, ancak köylülerin araya girmesiyle birçok kez bunların tatlıya bağlandığı belirtildi. Olay sonrası jandarma ekipleri köye gelerek, kavga sırasında başından yaralanan Murat Tutluoğlu'nu gözaltına aldı. Murat Tutluoğlu, tedavi ettirldikten sonra sorgulamaya alındı. Baba İsmail Tutluoğlu'nun cesedi ise Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Katil zanlısı Murat Tutluoğlu, jandarmadaki işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edildi.