BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,18
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim kim elendi 18 Mart eleme gecesi

İşte Benim Stilim 18 Mart eleme gecesi bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını verdi. İste Benim Stilimden elenen kim Bahar Candan liseli haliyle kriz çıkardı.

Abone ol

İşte Benim Stilim 18 Mart 2016 cuma gecesi elemesi bu hafta kim elendi sorusunun cevabını veriyor. Bahar Candan İşte Benim Stilim'de her hafta elemeye kalıyordu peki bu hafta jürinin önüne gelen kim oldu gecenin sonunda veda eden kim?

İşte Benim Stilim eleme gecesi TV8 ekranlarında yine geç bir saatte izleyici ile buluştu. Saat 23.15'te başlayan yarışmada kim elendi sorusunun cevabı gece yarısından sonra ortaya çıkacak.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta konuk jüri üyesi Safiye Soyman oldu.

İşte Benim Stilim 18 Mart Cuma akşamı yayınlanan eleme gecesinde eleme potasına haftanın en düşük puanını alan Dilara Yaşar,Yeşim Aydın ve Bahar Candan çıktı. Bu üç isme yarışmacılar arasında yapılan oylama sonucu Lara Özsoy da katıldı. Son olarak jüri karşısına çıkan 4 ismin arasında programa vedan eden kişi jürinin ortak kararıyla Dilara Yaşar oldu.

İŞTE BENİM STİLİM BAHAR CANDAN LİSELİ FOTOĞRAFI KRİZİ

Bahar Candan İşte Benim Stilim'de liseli fotoğrafı gösterilince yayını terketti. Bahar Candan'ın lise fotoğrafında ne var?

İşte Benim Stilim'de haftanın olaylarına da bir bakalım. Bu hafta yine Bahar Candan krizi vardı.

İşte Benim Stilim 17 Mart 2016 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Berrak Deniz, Bahar Candan'ın sürekli aynı kombinler yaptığını söyleyince iki yarışmacı arasında gerginlik yaşandı. Berrak, Bahar'ın sadece konuştuğunu söyleyince ikili arasında tansiyon iyice yükseldi.

BAHAR CANDAN LİSEDEKİ FOTOĞRAFINDA NASIL?

Selay Topçuoğlu, Bahar'ın boyalı saçlarıyla doğallık iddiasında bulunmasını komik bulduğunu söyledi. Selay daha sonra Bahar Candan'ın lisedeki halinden bahsedince ekrana Bahar'ın fotoğrafı verildi. Bahar Candan ekranda kendi fotoğrafını görünce stüdyoyu terketti. Bahar Candan tekrar jüri karşısına geçince gözyaşlarına hakim olamadı ve yerine geçtikten sonra da Tuğba İldiz ile çok büyük kavga etti.