BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim All Star kim elendi Floyd Mayweather bombası

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi belli oldu. Yarışmaya veda eden isim Gülay Hançer oldu. İşte Benim Stilim 11 Aralık eleme gecesine ünlü boksör Floyd Mayweather katılırken Nur Yerlitaş ayrıldı iddiaları için konuşmadı.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star 11 Aralık eleme gecesi bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı kadar ünlü konuğuyla da izleyiciyi ekran başına topladı. Ünlü boksör Floyd Mayweather, İşte Benim Stilim'e konuk oldu. Boynuna taktığı kolyenin değeri 1 milyon dolardı. Yarışmaya veda eden isim ise Gülay Hançer oldu.

TV8'de izleyeci ile buluşan İşte Benim Stilim yarışması Nur Yerlitaş ayrılıyor iddiaları ile günün konusu oldu.

Jüriden aldıkları düşük puanlarla eleme potasına giren Gülay Hançer, Gülşah Yılmaz ve Nihal Candan; bir zamanlar konseptli gala gecesinde kombinleriyle podyuma çıktı.

Yarışmacıların karşısına çıkan bu üç isimden Nihal Candan yarışmacılar tarafından elenmekten kurtarıldı.

Gala gecesinde 10 bin liralık haftalık ödül için yarışan 7 yarışmacıdan kostümü ve sahne performansıyla jüriden en yüksek puanı alan yarışmacı Ayşegül Doğan oldu.

İŞTE BENİM STİLİM 11 ARALIK ELEME GECESİ KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde bu kez konsept 60'lar, 70'ler, 80'ler ve 90'lar oldu.

Eleme gecesinin sürprizi ise dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather oldu. Boynuna taktığı kolye ve saati ile dikkat çeken ünlü boksör rakamı açıklayınca herkesin dudağı uçakladı. 

İşte Benim Stilim'e katılan lüks arabaları ve uçakları ile bilinen ünlü boksör Floyd Mayweather boynuna 1 milyon dolarlık kolye takmıştı. Floyd Mayweather dünyanın en çok kazanan sporcusu olarak biliniyor. Kolundaki saati de bir kaç yüzbin dolar değerindeydi.

Nur Yerlitaş'ın ayrıldığı iddialarının gölgesinde yapılan gala gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı cevap buldu.

Gülşah Yılmaz ve Gülay Hançer elenmemek için en iyi ve en şık halleriyle yeniden podyuma çıktı. Önce yarışmacıların karşısına geçip kombinlerine yorum alan iki isim daha sonra jüri karşısına geçti.

Yarışmaya veda eden isim Gülay Hançer oldu.

NUR YERLİTAŞ NEDEN AYRILIYOR?

İşte Benim Stilim All Star bu ayın sonunda birincisini seçtikten sonra bitecek. Yeni yılda İşte Benim Stilim ünlüler yapılacak. Bu yeni bölüm için Nur Yerlitaş'ın yapımcılarla fiyat konusunda anlaşamadığı ortaya çıktı. Nur Yerlitaş ayrılma kararı alınca yapımcılar da Kemal Doğulu ile de yolları ayırma kararı aldılar. Bu ayrılıkla ilgili bir yalanlama gelmediği için de iddialar doğru sayılıyor.