BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.438,69
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim 22 ocak elemesi kim elendi?

İşte Benim Stilim 2016 ünlüler yarışmacılarından bu hafta kim elendi belli oldu. Sevil Uyar, Yasemin Öztürk ve Yeşim Erçetin eleme gecesinde jürinin önüne çıktı; yarışmaya veda eden iki isim Yeşim Erçetin ve Yasemin Öztürk oldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim 22 Ocak 2016 eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte Benim Stilim ünlüler arasından bu hafta Sevil Uyar, Yasemin Öztürk ve Yeşim Erçetin jürinin önüne çıktı. Gala gecesinde elenen ilk isim Yeşim Erçetin ikinci isim ise Yasemin Öztürk oldu.

İşte Benim Stilim 22 ocak eleme gecesinde konsept bu kez 'ikonlar' oldu. Gecenin konuk jüri üyesi Saba Tümer olunca da bol kahkahalı bir eleme yapıldı.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 BU HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında hafta içinde en çok üzgün surat alan Sevil Uyar, Yasemin Öztürk ve Yeşim Erçetin jürinin önüne çıkan isimler oldu.

Yarışmadan elenecek iki kişiden birincisi 23:40'da belli oldu. Jüri elenecek iki kişiden ilkinin Yeşim Erçetin olmasına karar verdi. 

Gün sonunda jüri elenmesi için Sevil Uyar ve Yasemin Öztürk arasında seçim yaptı. 02.35'de belli olan kararla jüri elenmesi için Yasemin Öztürk adını verdi.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 22 Ocak 2016 Cuma gecesi yayınlanan ikonlar konseptli gala gecesinde büyük çekişme yaşandı.

10 bin lira için mücadele eden 11 yarışmacı gösterdikleri performanslarla büyük beğeni topladılar ve jüriden yüksek puanlar aldılar.

Gecenin sonunda jüriden tam puanı almaya başlayan üç yarışmacı arasından jürinin kararıyla Gizem Özdilli 10 bin liranın sahibi oldu.

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de geçen hafta Neslihan Önder elenmişti. Mankenlik yapan Neslihan Önder iki hafta içinde jüri üyelerini de bezdirmişti.

ESRA BALAMİR İŞTE BENİM STİLİMİ NEDEN TERKETTİ?

İşte Benim Stilim'de haftaya damga vuran olay eleme arefesinde yaşandı. 22 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan son bölümde Esra Balamir, eleştiriler üst üste gelince patladı. 

Esra Balamir, "Bir kaç gündür her şey üst üste geldi ve her şeyden sıkıldım, buradan da sıkıldım şu an" diyerek gözyaşlarına boğularak stüdyoyu terketti.