BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Koç için Divan Otel'de taziye seli

İş adamı Mustafa Koç için Koç Ailesi Divan Otel'de taziyeleri kabul ediyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de taziye için Divan Otel'e gidenler arasında yer aldı.

Abone ol

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ölümü nedeniyle Koç Ailesi, taziyeleri Divan Oteli'nde kabum etmeye başladı. Taziye için iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi Divan Oteli'ne geldi.

Koç Ailesi, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için taziyeleri Divan Otel’de kabul etti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül de taziye için Divan Otel'e gidenler arasında yer altı. Gül ailesi Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a, oğlu Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

TAZİYEYE KİMLER GELDİ?

Koç ailesine taziye vermeye gelenler arasında, Genel Kurmay eski Başkanları Yaşar Büyükanıt ve İlker Başbuğ, Nazlı Ilıcak, Nihat Özdemir, Ali Şen, Levent Çakıroğlu, Arzuhan Doğan Yakçındağ, Muharrem Kayhan, Ali Sabancı, Kadir Topbaş, Ümit Boyner, Zülfi Livaneli, Fikret Ünlü, Sedat Aloğlu, Atalay Şahinoğlu, Nevzat Yalçıntaş, Murat Yalçıntaş, Adnan Polat, Rona Yırcalı, Cansen Başaran Symes, Haluk Dinçer, Suzan Sabancı Dinçer'in de olduğu birçok kişi yer aldı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden işadamı Mustafa Koç için Divan Otel'de taziye düzenlendi. Koç'un babası işadamı Rahmi Koç da taziyeye katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a taziye ziyaretinde bulundu.
İş adamı Faruk Süren ve Gazeteci Fatih Altaylı taziyeye katıldı.

CENAZE TÖRENİ PAZAR GÜNÜ

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa Koç'un cenaze töreninin pazar günü yapılacağı duyuruldu.

Divan Oteli'nde başlayan taziyeler 7 gün boyunca saat 16.00-19.00 arası kabul edilecek.