BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.427,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul'u bir de bu banklardan seyredin!

Akbank'ın exi 26 şubeleri için hazırlanan özel bankları ilk kez İstanbul Design Week'de görücüye çıkacak.

Abone ol

Akbank exi26 şubelerinin bulunduğu kampüsler için tasarlanan banklar, 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, İstanbul'un endüstriyel tasarım fuarı olan İstanbul Design Week kapsamında, eski Galata Köprüsü'nde sergilenecek. 

Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'un önemli etkinliklerinden biri olan İstanbul Design Week, 29 Eylül-3 Ekim'de tasarım dünyasının odak noktası olacak.

İstanbul'un endüstriyel tasarım fuarı İstanbul Design Week, 5 gün boyunca İstanbul'da tasarım rüzgarı estirecek.

Organizasyonun en önemli kollarından biri olan Human Cities Festivali ise şehir tasarımı, kültürü ve İstanbul-Brüksel arasında şehirdeki insan-mekan etkileşimi konusunda bilgi alışverişini geliştirmeyi amaçlıyor.

Eski Galata Köprüsü'nde...

Eski Galata Köprüsü'nde gerçekleşecek söyleşiler, sergiler, enstalasyonlar ve halka açık organizasyonlar sayesinde katılımcılar, kamusal alanların tasarlanması üzerine düşünme fırsatı bulacak.

Istanbul Design Week boyunca 29 Eylül- 3 Ekim'de gerçekleştirilecek Human Cities Festivali, Akbank gençlik bankacılığı exi26'nın 7 kampüste bulunan sıra dışı banklarına ev sahipliği yapacak.

Akbank'ın 2008 yılında exi26 şubelerinin bulunduğu kampüsler için açtığı tasarım yarışması sonucunda seçilerek üretilen Yeşim Bakırküre'ye ait tasarımlar, eski Galata Köprüsü'nde bir hafta boyunca görülebilecek.

Özel tasarım

Aynı parçadan çoğalma, çoğalırken farklılaşma ve dokulaşma fikri üzerine kurulu olan tasarım, mozaik yer karoları gibi tek modül olarak kullanıldığında, farklı, çok sayıda bir araya getirilerek kullanıldığında farklı bir doku olarak ortaya çıkarıyor. Çok olanaklı kullanıma elverişli bir tasarıma sahip olan exi26 banklarının görünmeyen konstrüksiyonu çelik levhadan, yüzeyleri ise corian (doğal mineraller ile saf akrilik polimerinin üstün bir birleşimi) ile kaplı.