BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.402,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizlili işadamlarına 'indirim' müjdesi

Denizli Ticaret Odası üyesi yatırımcılara, ulusal ve uluslararası fuarlara katılım konusunda kolaylık sağlanacak.

Abone ol

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, DTO ile Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) arasında imzalanan protokolle DTO üyelerinin yüzde 25'lere varan indirimlerle ulusal ve uluslararası fuarlara katılmalarını sağlamayı ve iş bağlantılarını artırmalarını hedeflediklerini söyledi.

DTO Toplantı Salonu'nda fuarcılık alanında DTO üyelerine birtakım kolaylıklar getiren protokol törenine DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fuarlar Komitesi Üyesi İmran Eraslan ile TÜYAP Fuarcılık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal ve DTO Başkanı Necdet Özer katıldı.

Özer, törende yaptığı konuşmada Denizli'nin pazar payının artırılması için Denizli Ticaret Odası (DTO) ile TÜYAP arasında fuar organizasyonları için protokol imzalandığını kaydetti.

İş bağlantılarınızı arttırın

Protokol ile DTO üyelerinin yüzde 25'lere varan indirimlerle ulusal ve uluslararası fuarlara katılmalarını ve böylece iş bağlantılarını artırmalarını hedeflediklerini ifade eden Özer şöyle dedi:

''Protokole göre, Denizli Ticaret Odası üyeleri, TÜYAP tarafından yurt dışında Katar ve Gürcistan'da gerçekleştirilecek fuarlarda yüzde 25, yurt içinde Bursa, Konya, Adana ve Diyarbakır'da gerçekleştirilecek fuarlarda ise yüzde 15 indirimle stantlarda yer alabilecek. Protokol, 1 Ekim 2010 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek fuar katılım sözleşmeleri için geçerli olmaya başlayacak.''

Listedeki fuarlar

DTO ile TÜYAP arasındaki anlaşmaya göre, Infdex 9. Uluslararası Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı, Int Furniture Exhibition 2. Uluslararası Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı, Bursa Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı, 9. Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, 2. Sac İşleme Teknolojileri 2010, Eleco 2010, Konmob 2010 Konya Mobilya, Konya Gıda, Gıda Teknolojileri 2010, Konya İdeal Ev 2010, Çukurova Tıp 2010, Adana Mobilya-Dekorasyon Fuarı 2010, Adana Sera-Bahçe 2010, Adana Tarım 2010, Belediye 2010, İnşaat 2010, Diyarbakır Ticaret Fuar'larında indirim uygulanacağı açıklandı.