BIST 10.125
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.412,23
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin Süreyya bu sözler karşısında şoke oluyor 22.bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin'de bu akşam nefesler tutulacak. Süreyya ile Faruk'un yeniden barışmasını beklemeyen Esma Sultan çıldıracak. İstanbullu Gelin 22.yeni bölüm fragmanında Esma Sultan'ın Süreyya'ya söylediği sözler şoke etti. Gelin hep birlikte İstanbullu Gelin yeni bölüme bakalım

Abone ol

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin'de bu akşam nefesler tutulacak. Süreyya ve Faruk'un barışması Boranları şoke eden bir gelişme olarak yorumlandı. 

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Geçtiğimiz haftaki final sahnesiyle ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin'in yarın akşam yayınlanacak olan 22. bölümünde Süreyya, Boran konağına giriş yapıyor, ortalık fena karışıyor. Beklenmedik kararla sarsılan Esma Sultan'ın ağzından zehir zemberek sözler dökülüyor. İşte İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Faruk ve Süreyya’nın aldığı karar konakta şok etkisi yaratır. Kendiyle ilgili radikal değişikliklere giden Esma’nın hamlesi oğullarının büyük bir korku ve panik yaşamasına sebep olur. Öte yandan mezarın açılma tarihi yaklaşmaktadır. Adem, Garip’ten aldığı fikirle Boranları derinden sarsmaya hazırlanır. Dilara’nın evlilik sürecinde tanıklığı ettiği şeyler onu birtakım sorgulamalara mecbur kılar. Esma’nın herkesten habersiz devreye soktuğu plan Süreyya’yı hiç ummadığı bir duruma düşürecektir.