BIST 9.965
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.427,43
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 17.bölüm fragmanı Ali Asaf ve Eylül evleniyor mu?

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı bu akşam 17.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Kalp Atışı yayınlanan son bölümde nefesler tutulmuştu. Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı neler olacak? Ali Asaf ile Eylül mutlu sona ulaşacak mı?

Abone ol

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Show Tv'nin cuma günleri vazgeçilmez dizisi olan Kalp Atışı'nda bu akşam neler yaşanacak?

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 17. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Herkesin ortadan kaybolan İpek’i aradığı, Sinan ve Süleyman’ın hastanenin geleceği için planlar yaptığı, Alp’in kendisiyle ilgili acı gerçeği itiraf ettiği tanıtım heyecanlı sahneleriyle dikkat çekerken, Eylül’ü beyazlar içinde gören Ali Asaf’ın duygulandığı ve Eylül’le birlikte “biz” olmak için söz verdiği anlar izleyenleri derinden etkiledi. Cuma günleri ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kalp Atışı’nın yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

İPEK'İN KAYBOLMASI HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ

17. bölümünde İpek’in kaybolması her şeyi alt üst etmiştir. Hastanede de sular durulmaz. Eylül’ün hastanenin en büyük hissedar olması Sinan’ı iyice çileden çıkarmıştır. Babası Süleyman’la beraber bu kez başka bir oyunun peşindedir. Kurban Oğuz olur ama herkesi şok edecek bir hamleyle dengeleri bir kez daha değiştirir. Diğer tarafta Ali Asaf ve Eylül arasındaki aşk tüm engelleri aşıp mutlu bir noktaya gitmektedir. Önce hastanedeki bebek sonra Ali Asaf’ın beklenmedik sürprizi Eylül’ün gözlerini dolduracaktır. Bu kez mutlulukla...