BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin bu akşam var mı 33.yeni bölüm fragmanı bomba

İstanbullu Gelin bu akşam var mı 19 Ocak tarihinde Star Tv'de ekrana gelecek mi? Bu akşam yani 19 Ocak tarihinde 33.yeni bölümüyle ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin'de nefesler tutulacak. Esma Hanım'ın büyük tehlike attığı İstanbullu Gelim 33.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin cuma günleri ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak.  Esma Sultan ve Reyhan’ın alevler arasındaki görüntülerine tanık olan izleyiciler, yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Gelin hep birlikte İstanbullu Gelin 33.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Özcan Deniz ile Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin’den beklenen görüntüler geldi. Son gelişmeleriyle hafızalara kazınan İstanbullu Gelin’in 33. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Esma Sultan, alevlerin arasından kurtulduğu yeni fragmana Faruk’un sözleri damga vurdu. Yaşanan son olayın ardından Adem ve Faruk arasındaki kriz bir kez daha patlak verir. Reyhan’ın bildiklerinin ortaya çıkmasından korkan Esma Sultan, olayın bir kaza olduğunu iddia etse de Faruk, gerçeklerin peşine düşmeye kararlıdır. İşte İstanbullu Gelin 33. bölümünden detaylar!

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Esma ile Süreyya arasında buzlar eriyor. Adem’in dahi öngöremediği bir gelişme Fikret’i tehlikeli durumların içine çeker. Dilara’nın söylediği bir bilgi Süreyya’yı büyük kaygılara sürükler. Begüm’den gelen yemek daveti ve ardından yaşananlar Süreyya ile Faruk’un iki ayrı uçta duygu değişimi yaşamalarına sebep olur. Reyhan’ın bildikleri Esma’yı, Esma’nın bildikleri ise Reyhan’ı köşeye sıkıştırır. İki kadın arasındaki restleşme onları korkunç bir sonla burun buruna getirir.