BIST 10.311
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.454,22
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 40. bölüm fragmanı son bölüm yıktı geçti

İstanbullu Gelin 40. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 9 Mart Cuma aşkamı ekrana gelecek İstanbullu Gelin dizisinin 40. yeni bölümünde neler olacak. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören İstanbullu Gelin 40. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Star TV'de cuma  akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle yine ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden İstanbullu Gelin dizisinin 40. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? Süreyya ve Faruk beklenmedik anda gelen hamilelik haberi ile mutluluk içerisindedir. Emir annesini kaybetmeyi kabullenemediği için zorlu bir süreç geçirmektedir. Bu sebeple Faruk ve Süreyya hamilelik haberini bir süre saklama kararı alırlar. Murat ve Bade’nin evlenme kararı ise konakta büyük tepki yaratır.

Adem sürekli sevgisini sorguladığı Dilara’ya boşanma davası açmaya karar verir. İpek ise Fikret’ten boşanmamak için oyunlarına devam etmektedir. Fikret’in doğum günü için aileye bir sürpriz hazırlar. Asıl sürpriz ise Murat ve Bade’den gelecektir.

İSTANBULLU GELİN 40. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 40. BÖLÜM İLK SAHNE