BIST 10.194
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.406,34
HABER /  GÜNCEL

İstanbul’da nefes kesen uyuşturucu operasyonu

İstanbul Narkotik Şube Ekipleri, Küçükçekmece’de filmleri aratmayan bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Uyuşturucunun taşındığı araban...

Abone ol

İstanbul Narkotik Şube Ekipleri, Küçükçekmece’de filmleri aratmayan bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Uyuşturucunun taşındığı arabanın önünü kesen ekipler, zanlıları gözaltına aldı. Polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen operasyonda 70 kile uyuşturucu ele geçirilirken 4 kişi de gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan çeteyi teknik ve fiziki takibe aldı. Yaklaşık 2 aylık süren takip ardından ekipler operasyon için düğmeye bastı. Küçükçekmece’de uyuşturucu sevkiyatının yapıldığı otomobili takibe alan ekipler, doğru zaman geldiğinde harekete geçti. Otomobilin önünü kesen narkotik polisleri, A.K., Y.A. ve İ.A. isimli zanlıları gözaltına aldı. Zanlıların ifadesi doğrultusunda S.D. isimli arkadaşları da gözaltına alındı. İ.A ve Y.A. isimli şahısların uyuşturucu sevkiyatını yönettiği, A.K. ve S.D.’nin ise uyuşturucuların depolanması ile ilgilendiğini öğrenildi.
Zanlıların depo olarak kullandıkları evlerde yapılan aramada 71 paket halinde 69 kilo 260 gram eroin, 10 tonluk pres makinesi, eroin madde paketlemesinde kullanılan malzemeler, 2 paket halinde satışa hazır 11 gram eroin, 1 paket 138 gram eroin, hassas terazi, tabanca, uyuşturucu ticaretinden elde edilen 5 bin 600 TL ele geçirildi. Mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi
Küçükçekmece’de gerçekleştirilen nefes kesen operasyon polis kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntünün başında bir otomobili takip eden ekipler, bir süre sonra harekete geçiyor. Otomobili durduran polisler, silahlarını çekerek zanlıları aşağı indiriyor. Gözaltına alınan zanlılar, polis otosuna bindiriliyor.
(İHA)