BIST 10.159
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.395,01
HABER /  GÜNCEL

Ezeli rekabet kitap fuarında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl altıncısını düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarında açılan stantlar, Türk futbolunun asırlık ezeli rekabe...

Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl altıncısını düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarında açılan stantlar, Türk futbolunun asırlık ezeli rekabetine de şahitlik ediyor.
6. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan sahaflar, geçmişten bugüne ışık tutuyor. Sahafları dolaşan kitapseverler, yıllardır biriktirdikleri mecmuanın eksik sayısını, dönemin magazin dergilerini, sevdikleri bir sanatçının eski filmlerinin afişlerini, yıllar öncesinin merak ettikleri gazete manşetlerini bulabiliyor. Geçmişe olan özlemini gidermek isteyenlerin uğrak adresi olan sahaflar ezeli rekabete de ışık tutuyor.
Sahafların standında bir asra dayanan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ezeli rekabetinin satır başları yer alıyor. Berlin panteri Galatasaraylı Turgay’dan Beşiktaşlı Sanlı’ya ve Fenerbahçeli Ogün’ün jübilesine kadar aradığınız her şey sahaflarda yer alıyor. Ezeli rekabet, 6. Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki sahaf stantlarında sizi bekliyor.
(İHA)