BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.504,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul'da korkunç kaza! Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

İSTANBUL Basın Ekspres yolunda seyir halindeyken kontrolü kaybeden otomobil bariyerlere ok gibi saplandı.

Abone ol

Kaza, saat 00:45 sıralarında Küçükçekmece Basın Ekspres yolu üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Sedat Kırmızıtepe yönetimindeki 34 MDP 97 plakalı mini panelvan araç, yol üzerinde seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere ok gibi saplandı. Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan sürücü Kırmızıtepe’yi ve yanında bulunan yolcu Yusuf Kaya’yı gören başka bir otomobil sürücüsü bir yandan yaralıları otomobilden çıkartmaya çalışırken bir yandan durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazaya karışan otomobilden bir süre sonra dumanların yükselmesi nedeniyle olay yerine itfaiye ekibi de sevk edildi.

Kazanın meydana geldiği sırada yol üzerinde aracıyla seyir halinde olduğunu söyleyen Abdullah Kaya, "’Bursa’dan geliyordum, aracımın üstünde indirmem gereken ihracat yükü vardı. Bu kazaya karışan aracı daha önce farklı bir araç sıkıştırdı ve bu araçta sapağı kaçırınca bariyere vurdu. Benim gördüğüm kadarıyla 2 kişilerdi. Yaralılardan birinin bacağı kırılmıştı." dedi.


Olay yerinden kaldırıldı
Sağlık ekipleri, vatandaşların yardımıyla araç içerisinden çıkartılan yaralıları Kanuni Sultan Süleyman hastanesine kaldırırken itfaiye ekipleri aracın motor kısmında çıkan yangını söndürdü. Polis ekipleri kaza nedeniyle yol üzerinde güvenlik önlemi alırken kazaya karışan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Gaziantep'e özel sipariş verdiler! Manisa'da toprağa gömüp dışkı dökerek 6 ay...
Foto Galeri Gaziantep'e özel sipariş verdiler! Manisa'da toprağa gömüp dışkı dökerek 6 ay... Galeriye Gözat