BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,79
ALTIN 2.431,17
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da bu ilçelerde okullar tatil

İstanbul Valiliği, İstanbul'da eğitim ve öğretime bazı ilçeler hariç devam edileceğini açıkladı. Büyükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Çatalca, Esenyurt, Başakşehir ve Sarıgazi'de okulların tatil edildiği açıklandı.

Abone ol
İstanbul'da hangi ilçelerde okullar tatil? İstanbul Valiliği, okullarda eğitim ve öğretime yarın devam edileceğini açıkladı. Bu arada Valilik, ilçelerde hava şartlarına göre kaymakamlıkların tatil kararı alabileceklerini duyurdu.

İstanbul Valiliği okullarda eğitim ve öğretime yarın devam edileceğini duyurdu. Valilik ilçelerin durumuna göre kaymakamlıkların kendi ilçeleri için karar verebileceğini belirtti. 
 
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan yarın (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir.Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır” denildi.
 
İSTANBUL'DA OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLÇELER
 
Büyükçekmece
 
Avcılar
 
Beylikdüzü
 
Çatalca
 
Esenyurt
 
Başakşehir
 
Sarıgazi