BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul Valisi o programa katılmadı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu eşi ile bilikte katılacağı televizyon programını yaşanan olaylardan dolayı iptal etme kararı aldı

Abone ol

Taksim Gezi Parkı olaylarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'la ortak basın açıklaması yapan ve bir daha ortalarda gözükmeyen Hüseyin Avi Mutlu bugün televizyon programına katılacağı açıklanmıştı.

Programın yapımcısı Oktay Usta, Vali Mutlu'nun yaşanan olaylardan dolayı programa katılamayacağını Twitter hesabından duyurdu.

Yapılan açıklamada, ''1 ay önce sayın valimiz ve eşini programımızda ağırlamak üzere görüşmüştük. Sonrasında yaşanan üzücü olaylar nedeniyle valilik tarafından  iptal edildi. Daha sonra kendilerini ağırlamayı ümit ederiz. Bugün ki konuğumuz sevgili dostumuz Gökmen yeni projeleriyle Yeşil Elma da'' denildi.

ekran-resmi-2013-06-05,-15.23.03.png

Hüseyin Avni Mutlu'nun yemek programına katılacağı haberi tepkiye neden olmuştu. İşte Twitter'da yazılanlar;

*Vali Hüseyin Avni Mutlu olaylara karşı gayet hassas! Oktay Usta'nın yemek programı 'Yeşil Elma' da eşiyle birlikte gündemi değerlendirecek.

*Çok sayın istanbul valisi huseyin avni mutlu samanyolu tvdeki Yeşil Elma(yemek programı) programına katılacakmış,aayy hayat çok zor hıhh !!!

*Vali Mutlu bakın hangi programa çıkacak! Samanyolu yesil elma.. yuh.

*İstanbul Valisi H.Avni Mutlu yalanyolu tv'de yeşil elma programına katılacakmış. Afiyet olsun sayın valim :) Yemek programı bu arada :)

*İstanbul Valisi Mutlu uzun bir süredir ortalarda görünmüyordu. Ama bugün saat 14.30' da STV'de Yeşil Elma'da Mutfağa girecek.