BIST 9.099
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,06
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den MHP'lilere 'Gezi Parkı' yasağı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gezi Parkı eylemine destek vermek isteyen MHP'li vekillere yasak koydu: İstafa et öyle git!

Abone ol

'İmralı postacısının liderliğini yaptığı Gezi Parkı eylemine destek vermiyorum' diyerek Gezi Parkı eylemine en başından tavrını koyan ve meydanda ülkücü olmadığını, olmayacağını söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, eyleme destek vermek isteyen MHP milletvekillerine yasak koydu.

EYLEME GİDECEKLERE UYARI!

Star gazetesinden Nevin Bilgin'in haberine göre, Bahçeli, kendisine gelerek eylemlere destek vermek için görüşünü almak isteyen milletvekillerine ve ülkücü ocaklı gençlere "Eylem yerine gidip destek vermek isteyen, eylemcilerle yan yana gelmek isteyen varsa istifasını versin öyle gitsin" dedi.

O MEYDANDA MHP'LİLER DE VARDI

BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesi sonrasında Taksim'e gelen eylemciler arasında MHP'lilerin de bulunduğunu şu sözlerle ifade etmişti;

Kardeşim siz bu kadar nobran davranamazsınız. Bu ülkeyi yönetirken istediğinizi yapamazsınız dediler. Bu süreçte sayın Devlet Bahçeli'ye bir şey söylemek istiyorum: iki tane yanlış var? Sen orada ne yapıyorsun diyorlardı. Orda çocuklarımızın canını burda ağaçların canını kurtarmak için oradaydım. 4 aydır bir evladımızı kaybetmiyoruz.

Yanılıyorsunuz sayın Bahçeli, o meydanda birçok MHP'li vardı.