BIST 9.989
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.435,55
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>İşte eylemcilerin talepleri<br/>Ankara - Taksim Platformu heyeti, Başbakan Vekili B...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

İşte eylemcilerin talepleri
Ankara - Taksim Platformu heyeti, Başbakan Vekili Bülent Arınç ile yaptıkları görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti.
Eylemcilerin taleplerini açıklayan Tayfun Kahraman, “Gezi Parkı, park olarak kalmalıdır. Topçu Kışlası projesinin iptal edildiği ve AKM’nin yıkılmayacağı açıklanmalıdır. İstanbul ve Hatay valileri başta olmak üzere sorumlular görevden alınmalıdır. Gaz bombası kullanımı yasaklanmalıdır. Gözaltındaki yurttaşlarımız derhal serbest bırakılmalı ve haklarında hiçbir soruşturma açılmamalıdır” dedi.

G.Saray, ikinci transferini yaptı
İstanbul - Galatasaray, ikinci transferini yaptı. Sarı kırmızılı takım, Chedjou’nun ardından Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu Erman Kılıç’ı kadrosuna kattı.

DİSK ve KESK üyeleri iş bıraktı
İstanbul - Yurt çapında iş bırakan KESK ve DİSK üyeleri, protesto gösterileri düzenledi. Göstericiler, İstanbul’da Taksim, Ankara’da ise Kızılay Meydanı’nda toplandı. Gösterilerde Gezi Parkı eylemlerine destek verildi, hükümet protesto edildi.
(İHA)