BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
HABER /  GÜNCEL

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü mülakat sonuç sorgulama

Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla sözlü mülakat sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. Gaziantep, Karabük ve Ankara'da sözlü mülakat sonuçları açıklandı. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü TC ile mülakat sonuç sorgulama sayfası haberimizde.

Abone ol

Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları açıklanıyor. Sınav takvimi içerisinde sözlü mülakata dahil olan birçok aday, 6 bin 409 işçi arasında yer alabilmek için sözlü mülakat sonuçlarını araştırmaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı sözlü mülakat sonuçları hangi İl Sağlık Müdürlükleri üzerinden erişime açıldı? İşte, Sağlık Bakanlığı sözlü mülakat sonuçları hakkında detaylı bilgiler

Bünyesine birçok sınıftan personel alımı gerçekleştirecek olan Sağlık Bakanlığı, sözlü mülakat sonuçları için detayları resmi internet sitesi üzerinden yayımlayacak. Peki, Sağlık Bakanlığı sözlü mülakat sonuçları nereden ve ne zaman duyurulacak?

İşte, 6 bin 409 kişinin kadroya alınacağı Sağlık Bakanlığı'nda sözlü mülakat sonuçları hakkında bazı detaylar

SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI: Sağlık Bakanlığı'nın ocak ayında gerçekleştirdiği sözlü sınavın ardından adaylar, sınav sonuçları için kurumun resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yapılmasını beklemişti. Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı 6 bin 409 sürekli işçi alımı takvimine göre sözlü sınav sonuçları 2 Nisan Salı günü erişime açılmaya başlandı.

Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını il sağlık müdürlükleri üzerinden öğrenebilecek. 

Kesin sonuçlar ise 8-10 Nisan tarihlerinde il sağlık müdürlüklerinin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak.

HANGİ İLLERDE SONUÇLAR AÇIKLANDI?

Sonuçları açıklanan illeri aşağıdan takip edebilirsiniz;

GAZİANTEP SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KARABÜK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ANKARA SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer illeri takip etmek için, başvurduğunuz şehrin il sağlık müdürlüğü internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.