BIST 9.121
DOLAR 32,36
EURO 34,94
ALTIN 2.325,18
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu pazar günü sıcaklık 9 derece düşecek

İSTANBUL hava durumu bu hafta sonu yağışlı geçecek. İstanbul'da pazar günü sıcaklık tam 9 derece düşecek. Meteoroloji ve AKOM tarafından İstanbul pazar günü hava durumu için uyarı verildi. İstanbul hava durumu meteoroloji 5 günlük hava tahmini haberimizde.

Abone ol

İSTANBUL başta olmak üzere Türkiye'nin 3 bölgesinde hava durumu yarın fena olacak. Sıcaklığın düşeceği İstanbul'da pazar günü hava en yüksek 16 derece hissedilecek. Sağanak yağışın beklendiği İstanbul için AKOM'dan pazar günü için uyarı geldi.

İstanbul  için meteorolojinin sitesinde yayınlanan 5 günlük hava durumu raporu da pazar günü için kuvvetli yağışı gösteriyor. İşte İstanbul için meteorolojinin yayınladığı hafta sonu hava durumu tahmini;

AKOM İSTANBUL İÇİN UYARI VERDİ

Öğle saatlerinden itibaren İstanbul başta olmak üzere ülkemizin batı bölgelerinde rüzgarın yeniden kuvvetlenecek. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yer yer parçalı bulutlu, Muğla çevreleri ile Antalya'nın batı kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.