BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu kar yine geliyor

İstanbul'da hava durumu nasıl olacak. Meteoroloji son tahminleri açıkladı. Akşam saatlerinde yüksek kesimlerde kar yağışı görülebilir.

Abone ol

İstanbul'da hava durumu nasıl olacak. Sabah saatlerinde kuvvetli fırtına ve yağışın etkisine giren İstanbul'da yer yer dolu görülecek. Gece saatlerinde havanın iyice soğuması ile birikte yüksek yerlerde kar yağışı görülebilir.

İstanbul'da sert esen lodos yerini karayele bıraktı. Karayel önümüzdeki saatlerde daha da güçlenecek ve balkanlardaki soğuk hava dalgası yurdu etkileyecek. Böylece İstanbul'da yağışlar daha da artacak. Hava soğuyacak, ama yarın yağış yok. Yarından itibaren sıcaklıkların mevsim normalllerinde yani 5-6 derece olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul yeni haftaya sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışlarla başladı. Sıcaklıklar hissedilir derecede 6-8 derece artacak. Parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinin karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı, sabah saatlerinden itibaren ise İstanbul ve bölgeninin doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güney ve Güneybatı (Lodos) yönlerden, yarın(Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Kuzey ve Kuzeydoğudan(Poyraz) kuvvetli (40-60 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-01-12-at-8.30.01-am.png
İLÇELERDE HAVA NASIL OLACAK?

screen-shot-2015-01-12-at-8.30.57-am.png