BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.430,38
HABER /  GÜNCEL

Gökçek ile Erdoğdu birbirine girdi!

Twitter'de dün kelimenin tam anlamıyla düello vardı. Gökçek, +1 olayı için Erdoğdu'yu düelloya davet etti, ikili arasında yolsuzluk ve rüşvet kavgası çıktı.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, twitter'da birbirine girdi. Her iki taraf da birbirlerini yolsuzlukla suçlarken Gökçek, kurulacak bir TV kanalı için Kılıçdaroğlu'nun emriyle CHP'li belediye başkanlarından para toplandığını ve bu paraların kaybolduğunu iddia etti. Erdoğdu ise Gökçek'i otobüs alımlarında rüşvet almakla suçladı.

Melih Gökçek ile Aykut Erdoğdu arasında rüşvet kavgası çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan "CHP'deki kayıp paralarla" ilgili iddiaları, twitter'dan gündeme getirdi. Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, CHP propagandası yapacak bir TV kanalı için gizli bir toplantı yaptığını ve bu toplantıda belediye başkanlarından belirli miktarlarda para isterdiğiri, toplanan paraların ise CHP içinde kaybolduğunu iddia etti.

 41.20150112015248.jpg
CHP'Lİ ERDOĞDU'DAN RÜŞVET SUÇLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bu iddiaların ardından CHP'li Erdoğdu ise belediyenin otobüs alımlarında usulsüzlük yapıldığını, rüşvet alındığı iddiasını gündeme getirdi.

rusvet.20150112015459.jpg


KARŞILIKLI SUÇLAMALAR

Gökçek'in +1 televizyonu için toplandığını iddia ettiği ve bir belediye başkanının açıklamalarına dayandırdığı iddiasına CHP'li Erdoğdu, Kılıçdaroğlu'nun böyle bir organizasyondan haberi olup olmadığını bilmediğini, bu iddiaları ortaya atan eski belediye başkanının ise bu iddialarını kanıtlaması gerektiğini söyledi. Erdoğdu, böyle bir yardım yapılması halinde de parayı verenlerin kaynağını açıklamak zorunda olduklarını ifade etti. Gökçek ise Erdoğdu'nun açıklamalarını yetersiz buldu ve +1 olayın burada kapanmayacağını söyleyerek CHP'li vekili "sahte kahraman" ilan etti, tartışmadan kaçmakla suçladı.  İşte o atışmanın karşılıklı tweetleri;

45.20150112020015.jpg