BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu kar geliyor!

İstanbul hava durumu nasıl kar ne zaman yağacak sdiye merak edenlere cevap Bünyamin Sürmeli'den geldi. Sürmeli, İstanbul'da bu hafta sıcaklıkların düşeceğini 10 Aralık'ta yüksek yerlere kar yağacağını belirtti.

Abone ol

İstanbul hava durumu için ilk kar uyarısını Bünyamin Sürmeli verdi. Sürmeli kar yağışı için İstanbul'a tarih verdi. 10 Aralık'ta İstanbul'da yüksek yerlere kar yağacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Karadeniz'de fırtına ve yoğun kar yağışı uyarısı yapmasının ardından CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli de İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısı yaptı. Sürmeli Çarşamba günü Başkent Ankara'da kar yağışının görüleceğini, İstanbul'da ise yüksek kesimlerde sıcaklığın düşmesiyle birlikte 10 Aralık'ta kar yağışının görülebileceğini bildirdi.

CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli Başkent Ankara'da yılın ilk karının yağacağını bildirdi. Çarşamba günü yağmur şeklinde başlayıp soğuk havanın etkisiyle Başkent'te karla karışık yağmur ya da kar görüleceğini söyledi. İç Anadolu Bölgesi'nde havanın kuru soğuğa ardından da yağışa döneceğini söyledi. Sürmeli, Bolu çevrelerinde etkili bir kar yağışının beklendiğini kaydetti.

İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı  önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, Batı ve Güneybatıdan orta kuvvette zaman zaman kuvvetlice ( 30-50 km/s)esmesi bekleniyor.