BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,00
ALTIN 2.515,00
HABER /  GÜNCEL

İstanbul 43 dereceyi gördü

İstanbul 2008 haziran ayının en sıcak gününü yaşıyor. Bugün İstanbullular sıcaktan nefes alamadı. Peki bu sıcaklık ne kadar sürecek?

Abone ol

İstanbul 2008 Haziranı'nın en sıcak gününü yaşıyor. Sıcaktan bulunan vatandaşlar çareyi denize girerek serinlemekte buldu. Eyüp'te çocuklar pis suya ve tehlikeye aldırmadan süs havuzlarında yüzdü.

Taksim'de güneş altındaki termometreler 43 dereceyi gösterdi. Bağcılar'da trafik kazası nedeniyle sıkışan trafikte kalan sürücüler, güneş altında zor dakikalar geçirdi.

YARIN RAHAT NEFES ALACAĞIZ

İstanbullular, yarından itibaren rüzgarın kuzeyden sert esmesiyle rahat bir nefes alacak. Kuzeyden esen poyrazın etkisiyle sıcaklıklar 4 ila 6 derece azalacak.

MARMARA'DA ÜÇ GÜNLÜK HAVA RAPORU

Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürlüğünün 3 günlük hava tahminine göre, hava sıcaklığı yarın 28 derece, 21 Haziranda 27 derece, 22 Haziranda ise 29 derece olacak.

İŞTE DİĞER BÖLGELERDE HAVA DURUMU

- Ege'de sıcaklık 35-36 dereceyi buluyor. İç ve güney kesimlerde cuma günü de sıcaklar etkisini sürdürecek.

- Akdeniz'e dikkat. Yüzde 40'larda nem 37-38 derecelerde sıcaklık değerleri var. Hissedilen sıcaklıksa 40 dereceyi aşacaktır. 

- İç Anadolu parçalı az bulutlu doğusunda bulutlar yoğunlaşıyor. Ankara Eskişehir çevrelerinde sıcaklık 32-33 dereceyi görecek.

- Karadeniz'in batısında Bolu dolaylarında sıcaklık 30 dereceye çıkıyor. Cuma cumartesi günü bögenin doğusu sağanak yağış alacak.

- Doğu Anadolu'da da cuma cumartesi sağanak yağış bekleniyor. Bölgenin güneyinde sıcaklık 35 dereceye çıkıyor.

- Güneydoğu sıcaklıkların en yüksek olduğu bölgelerden biri 36-37 derecelerdeki sıcaklık 3 gün değişmiyor.