BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İsrail protestoları devam ediyor

Ankara İsrail Büyükelçiliği önünde, Anadolu Gençlik Derneği üyesi bir grup, İsrail'in Gazze operasyonunu, protesto etti

Abone ol

Ankara İsrail Büyükelçiliği önünde, Anadolu Gençlik Derneği üyesi bir grup, İsrail'in Gazze operasyonunu, protesto etti.

İsrail'in Gazze operasyonu Anadolu Gençlik Derneği tarafından büyükelçilik önünde düzenlenen eylemle protesto edildi. Protesto gösterisinde İsrail karşıtı sloganlar atılırken, tekbirler getirildi. Gösteride Kur'an-ı Kerim okunmasının derneğin Ankara Şube Başkanı Hasan Kahraman tarafından yapılan açıklamada İsrail'in Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama giriştiğini belirtirken, İsrail'in yaptığı bu yeni saldırı ile birçok sivil vatandaşı ve Hamas'ın öncü kadrosundan olan Ahmet Cebari'yi öldürdüğünü ifade etti.
Bölgede barışın bir İslam birliğinin kurulması ile gelebileceğini savunan Cebari, Filistin'e yapılan saldırının İslam birliği tarafından karşılıksız bırakılmaması gerektiğini kaydetti.
Eyleminin sonunda İsrail bayrağı ve İsrail Başbakanı Netenyahu posteri yakıldı.

YAŞLI ADAMIN GÖRÜNTÜ MERAKI

Eyleme katılan yaşlı bir vatandaşın ise slogan atılırken ve dua edilirken bir yandan gruba eşlik edip diğer taraftan da elindeki telefonla kendini ve kitleyi cep telefonuyla görüntülemeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.